Hírek

Holnap nyit a Budapest Motor Fesztivál

wellness plakatMost már tényleg csak egyet kell aludni, és holnap reggel kilenc órától motorok hangjától dübörög majd a Hungexpo.

Idén negyedik alkalommal találkozhattok majd ezen a hétvégén, 2012. március 30-április 1. között a Csajokamotoron.hu standjával a Budapest Motor Fesztiválon, nagyobb területen, még több érdekességgel, még több kedvezménnyel.

 

A kiállításon a legnagyobb motormárkák mellett több kereskedés is jelentős akciókkal várja a vásárlóükat, és ezúttal egy jeggyel öt pavilonban öt különböző rendezvényt látogathatnak meg az érdeklődők: az Auto-Motor Tuning Show-t, a Tattoo Expot, az EMAT-ot, épített autók és motorok találkozóját, a Gymkhana: Országos Bajnoki Futam 1. fordulóját, és természetesen a Budapest Motor Fesztivált.

A Csajokamotoron.hu standját a G pavilon 502/A standján találjátok meg, nem lesz könnyű eltéveszteni a már jól ismert rózsaszín lufikat. A nézelődés és z ismerkedés mellett azért is érdemes lesz meglátogatni minket, mert a látogatóink között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Azok, akik regisztrálnak a hétvégén a standunknál, esélyesek lesznek rá, hogy megnyerjék a kétszemélyes wellness hétvégét a Szarvasi Liget Hotelebe, illetve egy kétszemélyes vacsorát 10 000 Ft értékben a Columbus Hajóra. A sorsolás vasárnap este lesz, és a nyerteseket emailben értesítjük majd.

Találkozzun hétvégén!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük