CsajokMotoros csajok

Hodálik Brigitta – A gyerekek mellett is fejlődöm

hodalik brigitta 15Mivel a legutóbbi esős balatoni túrám után esőben hoztam haza az 1000-es Hondát is, ezek után Zolim megnyugodott, hogy nem lesz ez sok nekem csak el kell fogadnia neki is, hogy fejlődök. Persze azért van egy erős önkritikám és alázat bennem, így hogy komolyabban is csiszoljam a tudásom, szeptemberben részt vettem egy vezetési tréningen. El is szégyelltem magam, hiszen egy ilyen tanulás alkalmával fény derül a hiányosságokra, és van mit gyakorolni még.

Mindenkinek javaslom legalább egyszer. Megérte gyakorolnom a vészfékezést is, mivel már 2 napra rá alkalmazhattam élesben is. Szép lett volna az új motorommal az árokban, ráadásul a fiam ült a hátam mögött, edzésre vittem a szomszéd településre. Szóval megéri a tréninget végig csinálni.

Apám szegény haláláig utálta SV-t. Kifejezetten beteg volt, ha meghallotta a hangját, és mivel nem lakott az utolsó éveiben messze tőlünk, valahogy mindig ott termett, ha kigurítottam a garázsból. Ha a nagyobbik fiamat is magammal vittem, akkor meg kifejezetten fejmosást kaptam utána, hogy hogy tehettem ez. „Az a rohadt nagy dög megöl titeket.”

Szóval most végre hosszú évek elteltével érzem azt, hogy az vagyok, aki szerettem volna lenni. Terveim között szerepel egy Franciaországi 2 hetes túra, de erre még most picit várnunk kell, mert Attila baba még kicsi egy ilyen hosszú időhöz. Addig marad a családi gurulgatás.

Hosszabb távokra úgy megyünk, hogy egyikünk hozza kocsival a kicsit, a másik a naggyal gurul vagy egyedül, aztán csere. Attól függetlenül, hogy ez még mindig nem a kettecskén hosszú túrázások időszaka, mi élvezzük a családi túrázgatásokat is.

Közben rátaláltunk néhány környékbeli motoros csajjal egymásra, úgyhogy alakul a csajos bandánk. Szóval ilyen ez az élet vagyis az enyém.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Polgári foglalkozásomat tekintve pedig gyógypedagógus-óvodapedagógus vagyok. Szeretek hímezni, kreatívkodni. A falfestés se áll tőlem messze, de a legújabb szerelem a fonalgrafika képek készítése. Az életünk olyan lesz, amilyenné tesszük.

hodalik brigitta 15hodalik brigitta 15hodalik brigitta 15hodalik brigitta 15hodalik brigitta 15hodalik brigitta 15hodalik brigitta 15hodalik brigitta 15hodalik brigitta 15hodalik brigitta 15hodalik brigitta 15hodalik brigitta 15

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük