CsajokKiemeltNői motoros nap

Hivatalosan magyarul a Nemzetközi Női Motoros Nap logója

noimotorosnap 2011 csam pmbbMár nincs egészen egy hónap a Nemzetközi Női Motoros Napig.

Ahogy telik az idő és közeledik május első pénteki napja, kezdenek kitisztulni az események, és végre a hét elején Vicki Gray, a Motoress tulajdonosa Kanadából küldte el nekünk az idei, hivatalos, nemzetközi logót magyar nyelven.

A Nemzetközi Női Motoros Nap támogatói

 

Ebben az évben még több ország csatlakozott a nemzetközi női motoros naphoz, és ahogy 2008 óta minden évben, Magyarországot is képviselik a motoros nők a Csajokamotoron.hu-n keresztül. Amit valószínűleg már minden motoros hölgy nagy izgalommal vár, az a második női motoros felvonulás Budapesten. Reméljük, hogy minél több motorozó nő csatlakozik hozzánk vidéken is azzal, hogy ők is motorra pattannak május első péntekén, a motorozó nők nemzetközi napján.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

2011. május 6-án a budapesti programot a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság segítségével bonyolítjuk le. Az ő segítségükkel a Pest-megyei motoros rendőrök ingyenes vezetéstechnikai képzést tartanak nekünk a Hungaroringen reggel 9-től. Délután együtt vonulunk át Újpestre az Andretti pizzériához, ahol 16 óra körül kezdődik a gyülekező és a regisztráció. Itt minden résztvevő a cég vendége egy limonádéra és egy fagylaltra.

Maga a felvonulás 18 órakor kezdődik majd, az előző évhez hasonlóan motoros rendőri biztosítással. A lassú menet közben megcsodálhatjuk, ahogy az ORFK állományában tevékenykedő rendőrmotoros hölgyek letakarítják körülöttünk az utat. Már önmagában ezért érdemes részt venni a felvonuláson.

Rövid városi gurigázás után a Hősök terén tartunk egy kis pihenőt. Itt lesz alkalom ismét fényképezni, és megejtjük a rég várt közös táncot. Motoros ruhában a Hősök Tere díszburkolatán eltáncoljuk Kisvirág koreográfiáját, ami várhatóan nagyon látványos lesz. A koreográfiát itt találjátok:

Aki nem bízik abban, hogy egyedül is képes megtanulni a koreográfiát, április 27-én, szerdán páran összegyűlnek a Kálvin térnél 18 órától próbálni egyet. Akinek van kedve csatlakozni, az keresse Kisvirágot. A terem befogadóképessége maximum 20 fő.

Május 6-ra visszatérve: a Hősök tere után ismét együtt vonulunk vissza az Andrettihez, ahol szabad foglalkozás, karaokee és finom pizzák társaságában beszélhetjük meg az élményeket. Tervben van még egy gyertyagyújtás a balesetben elhunyt motorosok emlékére, de ehhez kellenek még az engedélyek, és estére szerveződik egy hétvégi after party a fórumon valahova a Pilisbe.

Május 23-ig pedig megrendelhetitek a Nemzetközi Női Motoros Nap hivatalos pólóját,a mi Kanadában készül, és a megrendelések alapján egyszerre rendeljük majd meg. sajnos a rendezvényig már nem fog ide érni, de szép emlék marad, és garantáltan kellemes viselet a bambuszból készült, női fazonú,puha, kanadai póló. A részleteket az áruházban olvashatjátok el.

Várjuk további támogatók és olyan cégek jelentkezését, akik májusban különböző kedvezményekkel várják majd a motorozó nőket. 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük