fbpx
CsajokTetkó a csajokon

Hilda West 94 évesen tetováltatott. De ez csak a kezdet!

hilda west tattoo2Az Angliában élő, 94 éves hölgy, Hilda West elhunyt férje, Ernie és szintén már nem élő fia, David West emlékére tetováltatott magára – úgy érezte, így állíthat igazi emléket nekik. A tetováló szalonban pedig először meglepetten, majd pedig meghatódva fogadták a nénit.

Hilda West egy átlagos életet élő, több mint kilencven éves özvegyasszony, aki az angliai Kenilworth nevezetű településen éli mindennapjait, s ennyi idősen különleges tettével vált ismertté.

Az idős hölgy úgy gondolta, sohasem késő, s elhunyt szerettei emlékét egy mintával a karján szeretné őrizni, ami a kora miatt nem mindennapi ötlet volt, amiből tett lett.

Hilda férje, Ernie és fia, David West is meghalt már. A férjét pontosan a tavalyi év folyamán veszítette el, akivel 70 évet éltek le együtt.

Ernie születésnapja alkalmából, az özvegy hölgy úgy gondolta, egy tetoválással fog megemlékezni róla. Ki is nézte az Ink On Skinz nevű tetoválószalont, ahová be is jelentkezett.

A tulajdonos szerint, szoktak idősebb embereket tetoválni, de mindezek ellenére, még ő is meglepődött, amikor a 94 éves hölgy belépett a szalonba, s elmondta, mit szeretne.

Természetesen, az „E” és a „D” betűk férjének, és fiának nevének kezdőbetűi – így nem csak a szívében élnek tovább, hanem amikor csak ránéz a karjára, mindig eszébe jutnak…

A tetováló, aki Hildát varrta, azt mondta, meglepően jól bírta a műveletet az özvegyasszony – szerinte a néni még azoknál a testépítőknél is jobban tűrte a tetoválást, akik hozzá szoktak járni varratni.

Hilda is megerősítette mindezt, mert a 20 percig tartó munkafolyamat alatt, semmi fájdalmat nem érzett, így szerencsére jó élmény maradt számára az ötlete megvalósítása.

Szerinte, ezzel minden bizonnyal ő lett Nagy-Britannia legidősebben tetováltató nője. De itt még nincs vége a történetnek, hiszen Hildára is igaz, hogy „amit egyszer elkezdünk…”.

„De nem fogok megállni ezeknél a kezdőbetűknél. Legközelebb egy pillangót és egy pávát szeretnék” – mondta Hilda West.

Forrás: velvet.hu
Fotók: dailymail.co.uk

Mit szólnál, ha a nagymamád előállna egy tetoválással?

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x