CsajokTetkó a csajokon

Hilda West 94 évesen tetováltatott. De ez csak a kezdet!

hilda west tattoo2Az Angliában élő, 94 éves hölgy, Hilda West elhunyt férje, Ernie és szintén már nem élő fia, David West emlékére tetováltatott magára – úgy érezte, így állíthat igazi emléket nekik. A tetováló szalonban pedig először meglepetten, majd pedig meghatódva fogadták a nénit.

Hilda West egy átlagos életet élő, több mint kilencven éves özvegyasszony, aki az angliai Kenilworth nevezetű településen éli mindennapjait, s ennyi idősen különleges tettével vált ismertté.

Az idős hölgy úgy gondolta, sohasem késő, s elhunyt szerettei emlékét egy mintával a karján szeretné őrizni, ami a kora miatt nem mindennapi ötlet volt, amiből tett lett.

Hilda férje, Ernie és fia, David West is meghalt már. A férjét pontosan a tavalyi év folyamán veszítette el, akivel 70 évet éltek le együtt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ernie születésnapja alkalmából, az özvegy hölgy úgy gondolta, egy tetoválással fog megemlékezni róla. Ki is nézte az Ink On Skinz nevű tetoválószalont, ahová be is jelentkezett.

A tulajdonos szerint, szoktak idősebb embereket tetoválni, de mindezek ellenére, még ő is meglepődött, amikor a 94 éves hölgy belépett a szalonba, s elmondta, mit szeretne.

Természetesen, az „E” és a „D” betűk férjének, és fiának nevének kezdőbetűi – így nem csak a szívében élnek tovább, hanem amikor csak ránéz a karjára, mindig eszébe jutnak…

A tetováló, aki Hildát varrta, azt mondta, meglepően jól bírta a műveletet az özvegyasszony – szerinte a néni még azoknál a testépítőknél is jobban tűrte a tetoválást, akik hozzá szoktak járni varratni.

Hilda is megerősítette mindezt, mert a 20 percig tartó munkafolyamat alatt, semmi fájdalmat nem érzett, így szerencsére jó élmény maradt számára az ötlete megvalósítása.

Szerinte, ezzel minden bizonnyal ő lett Nagy-Britannia legidősebben tetováltató nője. De itt még nincs vége a történetnek, hiszen Hildára is igaz, hogy „amit egyszer elkezdünk…”.

„De nem fogok megállni ezeknél a kezdőbetűknél. Legközelebb egy pillangót és egy pávát szeretnék” – mondta Hilda West.

Forrás: velvet.hu
Fotók: dailymail.co.uk

Mit szólnál, ha a nagymamád előállna egy tetoválással?

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük