HírekMotorokMotorozás

Hétvégén kezdődik az idei motoros szezon

kezdodik a motoros szezonHabár az időjárás már pár hete nagyon kegyes hozzánk motorosokhoz, és sokan már hetekkel korábban megnyitották a motoros szezont, úgy tűnik, hogy ez a hétvége lesz az igazi szezonkezdet. 

Több motoros társaság, baráti kör és klub is a következő hétvégére időzítette a szezonnyitó motorozást, így már biztosak lehetünk benne, hogy az ország útjait ellepik majd a motorosok. Ha az időjósoknak hini lehet, 25 fokos csúcshőmérséklet és ragyogó napsüktés vár majd minket, szóval muszáj lesz nyeregbe pattanni. Már csak azért is, mert a jövő hétre ismét lehülést és esőt ígérnek, tehát aki teheti, használja ki a kínálkozó motoros időt, és a rengeteg szervezett programot. 

Csak hogy néhányat említsek a motoros felvonulások közül: szombaton lesz a hagyományos szezonnyitó motorozás Budapestnen. Immár 8. alkalommal gyűlnek össze a motorosok, hogy együtt nyissák meg a szezont. Ők hasonlóan jártak, mint a Nemzetközi Női Motoros Nap felvonulása, ugyanis ők is ugyanattól a pizzériától szoktak indulni, ahol most építkezés folyik. A helyszín változott, de a tartalom maradt. A részleteket elolvashatod ezen a linken.

Szombaton nem ez az egyetlen budapesti motoros program, ugyanis a Harley-Davidson Bázisán is épp ekkor rendezik a szezonyitó bulit, aminek a fő látványossága szintén a motoros felvonulás. Ide sem csak a márka tulajdonosait várják, így aki már végzett a másik felvonulással, de még maradt egy kis tartalék benzin, nyugodtan átroboghat a város másik végébe vonulni még egyet.

Aki kimozdulna a fővárosból, vagy eleve az ország észak-keleti részén él, részt vehet azon a szezonnyitó túrán, ami Egerből indul. A részleteket itt találod meg, ha ez érdekelne. Ha pedig pont nyugatra laksz Budapestről, akkor Veszprémben is várják a motorosokat egy szezonynitó programmal a Veszprémi Motoros Egyesület tagjai. Erről a programról itt találsz információt. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

szezonnyito idojaras

Ha nem sikerült szombaton megnyitnod a szezont, akkor sem vagy lemaradva semmiről, ugyanis vasárnap a szalajka völgybe szervez szezonnyitó túrát egy motoros társaság. Ha hozzájuk csatlakoznál, akkor itt olvashatod el a részleteket. 

De hogy az egész ország le legyen fedve motoros programokkal, lesz még motorkiállítás Nagykanizsán a Koppány MC szervezésében, veteránmotoros túra, ami Polgárdiból indul, éjszakai motorozás Mohácsra, és jótékonysági motorozás a kutyákért Tiszafüredre

Nekünk egyelőre ennyit sikerült összegyűjtenünk, de ha tudsz olyan programot, ami nem szerepel a listánkon, írd meg vagy add hozzá az eseménynaptárunkhoz! Ha pedig részt vettél valamelyik eseményen, várjuk a képeidet a galériánkba, vagy a beszámolódat az email címünkre, hogy megoszthassuk a többi motorossal az élményedet. 

Jó motorozást kívánok a hétvégére, vigyázz magadra és a többiekre is! 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük