fbpx

Hétvégén ismét női kupa

Hétvégén ismét felbőgnek a motorok a Hungaroring aszfaltcsíkján, bízva abban, hogy most már tényleg ránk köszönt a tavasz és igazán versenyzéshez alkalmas, napos időjárás fogadja a versenyzőket.

Ezen a hétvégén nem csak a Magyar Bajnokság, a VII. Dunlop-Trophy, valamint a MAMS Női Kupa mezőnye rajtol el, hanem az Alpok Adria Bajnokságnak is otthont ad a pálya, számos külföldi résztvevő népesíti be a boxokat és a boxutcát. Az Alpok-Adria Bajnokság keretében oldtimer motorok is harcba szállnak a mai gépcsodák mellett külön kategóriában.

A hölgyek versenye – a MAMS Női Kupa, illetve a VII. Dunlop-Trophy for Ladies 2. fordulója – pénteken zajlik le, a boxutca képzeletbeli ajtaja 18.00 órakor nyílik ki, hogy a lányok elfoglalják helyüket a rajtrácson, mielőtt megkezdenék 8 körös versenyüket. Ezt megelőzően délután 12.20 – 12.50, illetve 15,30 – 16,00 óra között kétszer fél órában léphetnek a pályára gyakorlás, valamint időmérés céljából.

Kellemes péntek délutáni időtöltés gyanánt gyertek minél többen drukkolni a lányoknak, no meg a férfiaknak is!

 

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x