EseményekHírekMotoros találkozó

Hétfőn Motorozz Munkába!

ride to work 2011 2Idén június 20-ra esik a Nemzetközi Motorozz Munkába Nap, úgyhogy hétfőn ne felejtsétek otthon a motorokat!

 

A Ride to Work Day ötlete 1992-ből származik, amikor Fred Rau, egy motoros magazin szerkesztője először említette meg egy cikkében, hogy szükség lenne egy olyan napra, amikor mindenki motorkerékpárral vagy robogóval megy munkába. Véleménye szerint ez a nap a Critical Masshoz hasonlóan felhívná az emberek, főleg a politikusok figyelmét arra, hogy a mtorkerékpárral közlekedők tömege hogyan tudja csökkenteni a nagyvárosok forgalmát.

 

Az első Ride to Work Day-t 1992-ben a Road Rider magazine kezdeményezte májusi számában. Az első eseményt már két hónappal később meg is szervezték, így július 22-én, majd minden év júliusának harmadik hétfőjén motorral mentekmunkába a motorosok a z újság felhívására egészen 2000-ig. Később a Motorozz Munkába napot nemzetközivé tették és a többi nemzetközi naphoz igazítva június harmadik hétfője lett a hivatalos dátum.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha szeretnél te is rész venni az idén huszadik alkalommal megrendezett nemzetközi napon, hétfőn motorozz te is a munkába, vagy csak szórakozásból és szólj minden motoros vagy robogós ismerősödnek is, hogy ők is tegyenek így! Hogy mindenki megtudja, hogy a motorozásodnak célja van, töltsd le a rendezvény plakátját és ragaszd ki a motorodra.

Motorozz vagy robogózz június 20-án, hogy:
Megmutasd az embereknek, hogy milyen sokan vagyunk.
Motorosok és a robogósok a társadalom minden rétegében megtalálhatóak.
A nagyvárosokban a motorosok és a robogósok csökkenthetik a forgalmat és a parkolási problémákat.
A motor nem csak szórakozásra, hanem közlekedésre is jó.
Motorozni jó!

ride to work 2011 2x2 75

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük