CsajokHírekTetkó a csajokon

Hennával rajzolsz szeplőket? Ne csodálkozz az eredményen!

naomi jont henna arcborNaomi Jont, egy német beauty blogger arra vetemedett, hogy hennával rajzoljon magának szeplőket az arcára. Hogy mi lett a végeredmény? Nos, azt hiszem, összeteheti a két kezét, hogy ha nem marad örök életére maradandó nyoma a vállalkozásának…

Naomi Jont, mint oly’ sok fiatal lány a világon, a bloggerezésnek hódol, s fenn van minden lehetséges közösségi portálon. A fejébe vette, hogy szeretne tiszta arcbőrére szeplőket, s ezt hennával akarta elérni.

Persze, egy másik vlogger tanácsait követve, az eBay-en rendelte meg a festéket, és már alig várta, hogy hozzálásson a video elkészítéséhez – mert ugyebár élőben tette mindezt, hogy a későbbiekben feltegye az internetre a „nagy vállalkozás” eredményét.

Nem véletlen a mondás, miszerint „az első megérzés a helyes” – Naomi, amikor kibontotta a csomagot, már érezte, hogy valami nem stimmel vele. És milyenek vagyunk, mi emberek? Hiába a belső figyelmeztetés, csak megtesszük, amit nem kellene…

Naomi sem hagyta inkább az egész dolgot, hanem belevágott. A videon látható, hogy miután felviszi a hennát az arcbőrére, elkezdenek pirosodni a pöttyök, majd égeti szegény lány bőrét.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Lemosni már nem tudta, s eszébe jutott az alapozó – látható, ahogyan a sírással küzdve, lealapozza az arcát, majd közli a video végén, hogy amint kikapcsolja a kamerát, sírni is fog.

Azért, a javára lehet írni, hogy a humorérzékét nem veszítette el, és sajnos tényleg úgy nézett ki, mint a horror, gyilkos baba, Chucky, a Gyerekjáték című filmből.

Naomi videoja sajnos nem követendő például szolgál, mint ahogyan a lány szerette volna, hanem éppen ellenkezőleg, elrettentő példaként.

Forrás: nlcafe
Fotó: youtube

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük