HírekKultúraMotoros film

Heavy Túra – film a rénszarvas-daráló metálbandáról

heavy tura film 2019Tudom, hogy hangzik a cím, de ne ijedj meg, nem egy vadiúj trancsírozós horrorfilmről van szó, hanem egy finn vígjátékról, főszerepben az Impaled Rektum metálbandával, akik életük első fellépésére indulnak – 12 éve létezik a banda…

A szimfonikus, poszt-apokaliptikus, rénszarvas daráló, extrém harcos, pogány skandináv-félszigeti metált játszó Impaled Rektum nevezetű banda tagjai egy finn faluban élik mindennapjaikat. Khm… Koncert?!

Csupán 12 éve létezik a banda, de még egyetlen koncertet sem adtak. Ahogyan a bemutatóban látható, próba után a mama főztjét eszik, s a faluban – finoman szólva – lúzereknek nézik őket.

De, egyszer mindenkire rámosolyog a szerencse: egy norvégiai metálfesztivál, a Northern Damnationl fejesével hozza össze őket a sors kegyes keze.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az egész falu lázban ég, hiszen nagy dolog történt: szülöttjeik a hírnév küszöbére léptek. Egy ponton azt hisszük, ott is maradnak, azon a bizonyos küszöbön, a kispadon, hiszen útközben kapják a telefonhívást, miszerint mégsem zenélhetnek a fesztiválon.

De ők csak azért is! Nem adják fel, folytatják útjukat, ami bővelkedik őrültségekben. De, mint látható, a szerelmi szálat azért nem hagyták ki a vígjátékból, hiszen egyik főszereplőnk egy igazi szőke, finn szépség után epekedik – mint sokan mások a faluban…

heavy tura film1 2019

Szóval, lesz itt minden – metál, hajrázás, arcfestés, szerelem, őrület, bánat és még sorolhatnánk… Már játszák a mozik a flmet!

Forrás, fotó: port.hu

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük