fbpx

Hazánkban lép fel Alice Cooper lánya!

beasto blancoA Beastö Blancö elnevezésű banda, amelyet Alice Cooper csapatából, Chuck Garric alapított, valamint Alice lánya, Calico is énekel benne, júniusban két helyszínen is fellép Magyarországon.

Június 24-én, a Crazy Mamában, s Ukkon, az Ukk & Roll Fesztiválon játszanak majd. Az tény, hogy Alice Cooper neve, vagyis a vele való kapcsolódás tol sokat a bandán…

Calico Cooper apja lánya, ahogyan a Beastö Blancö nevezetű zenekarban énekel, játszik… A bandát a már említett Chuck Garric és haverja, Chris Latham alapította 2012-ben.

A shock rock banda hangzása, Alice Cooper és Rob Zombie világa keveredve, ami hasonló, de mégsem ugyanaz… Nagyrészt Alice dalait játsszák, kicsit átformálva, dallamosabbá téve. Ide is kapcsolódik Chuck és Calico duettjében előadva, a Feed My Frankenstein című szám, amely mondhatni, a legjobb feldolgozásuk.

Tehát, horror, rock, Alice Cooper lánya… Mi kell még egy jó bulihoz?!

Forrás, fotó: Beastö Blancö

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x