KultúraMotoros zene

Hazánkban lép fel Alice Cooper lánya!

beasto blancoA Beastö Blancö elnevezésű banda, amelyet Alice Cooper csapatából, Chuck Garric alapított, valamint Alice lánya, Calico is énekel benne, júniusban két helyszínen is fellép Magyarországon.

Június 24-én, a Crazy Mamában, s Ukkon, az Ukk & Roll Fesztiválon játszanak majd. Az tény, hogy Alice Cooper neve, vagyis a vele való kapcsolódás tol sokat a bandán…

Calico Cooper apja lánya, ahogyan a Beastö Blancö nevezetű zenekarban énekel, játszik… A bandát a már említett Chuck Garric és haverja, Chris Latham alapította 2012-ben.

A shock rock banda hangzása, Alice Cooper és Rob Zombie világa keveredve, ami hasonló, de mégsem ugyanaz… Nagyrészt Alice dalait játsszák, kicsit átformálva, dallamosabbá téve. Ide is kapcsolódik Chuck és Calico duettjében előadva, a Feed My Frankenstein című szám, amely mondhatni, a legjobb feldolgozásuk.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Tehát, horror, rock, Alice Cooper lánya… Mi kell még egy jó bulihoz?!

Forrás, fotó: Beastö Blancö

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük