HírekEseményekMotorverseny

Harley kettős győzelmet aratott a második King Of The Baggers fordulóban

King of the Baggers 2021. 2.Ha Kyle Wyman nyomás alatt érezte magát a 2021-es King Of The Baggers 3 futamból álló sorozat második fordulójára, nem látszott rajta. A H-D Screamin’ Eagle gyári csapat első sorozatgyőzelmét sikerült megszereznie, miután a Road Atlanta versenyen az S&S/Tyler O’Hara Indian Challenger mögött második lett.

A Road Americán (Plymouth, Wisconsin – Milwaukee-tól nem messze) június 13-án megrendezett versenyen Wyman a pole pozícióból indult, és végig vezetett a kockás zászlóig; a Motor Company a dobogós helyezést is besöpörte. Testvére, az újonc Travis Wyman lett a második, a Vance & Hines Harley-Davidson-os Hayden Gillim pedig a harmadik a King of the Baggers verseny idei második futamán.

A bajnokságot a Road America-i hétvégére a Mission Foods S&S Cycle Indian Challenger versenyzője, Tyler O’Hara vezette, de a kaliforniai versenyző Indiánja műszaki problémát szenvedett, miközben Kyle Wyman mögött haladt.

“Ez elképesztő” – mondta Wyman. “Ott volt Bill Davidson (a Harley-Davidson-tól), aki gratulált nekem a győzelemhez, és a Motor Company minden fontos embere itt volt, hogy lássa ezt a versenyt. Azt hiszem, 200 jegyet osztottak szét az alkalmazottak között erre a hétvégére. Voltak emberek, akik kifejezetten azért jöttek ki, hogy megnézzék ezt a versenyt – szóval, hogy itt, a Harley hátsó udvarában sikerült, az egyszerűen hihetetlen érzés.”

“Azok a srácok megérdemlik. Olyan keményen dolgoznak. A Harley elég sok embert teljes munkaidőben foglalkoztatott ezzel a projekttel. Azt mondták nekik, hogy nézzétek, ez versenyzés. Nem lehet 5 órakor végezni. Ezek a srácok rengeteg órát és plusz időt töltenek ezzel a versennyel, és ez mind kifizetődik. Az is csodálatos, hogy a bátyám a második helyen végzett.” – mondta még Wyman.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Wyman számára azonban nem ez volt a teljes öröm napja – még ugyanaznap eltörte a bal karját, amikor a 12 körös MotoAmerica HONOS Supersport második futamában hetedik lett, amikor a Panera Bread KWR Ducati Panigale V4 R motorjával a sikánba hajtott. Wyman a szezon eddigi Supersport bajnoki tabelláján a nyolcadik helyen állt a baleset előtt, de most valószínűleg műtétre lesz szüksége.

King of the Baggers 2021. 2. végeredmény

A három futamból álló KOTB (King of the Baggers) sorozat második fordulóját követően Wyman vezeti a tabellát, megelőzve a második helyen a Vance & Hines-os Hayden Gillimet, a harmadikon pedig Frankie Garciát a Roland Sands Design Indian Challengerrel.

A King Of The Baggers sorozat harmadik és egyben utolsó fordulójára július 9-11. között kerül sor a WeatherTech Raceway Laguna Seca versenypályán.

Nézd meg, ahogy a Road Glide dobozon fordul! – VIDEÓVAL!

Forrás Címlapfotó: Brian J. Nelson

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük