Hírek

Harley-Davidson Low Rier S triplázott: 2016 legjobb gyári motorja lett

harley davidson low rider s 2016 best cruiser 5A Harley-Davidson S széria modellje, a Low Rider S tényleg valamit nagyon tud, ugyanis egymás után zsebeli be a díjakat a szakmai sajtótól.

Elsőként nyáron a Cycle World, majd szeptemberben a Motorcyclist Magazine is a legjobb cruisernek választotta, most pedig a Hot Bike Magazine választotta őt az év legjobb gyári motorjának. A díjeső nem véletlen, és el is áruljuk miért.

Kétségkívül a Low Rider S egy rendkívül jól sikerült, gyári custom motor. A Hot-Rod formulát alkalmazva a Harley-Davidson bátran építette hozzá a koromfekete karcsú vázhoz a Screamin’ Eagle 110 köb-inche Twin Cam motorblokkot. De itt még nem álltak meg, hanem olyan stílusbeli finomságokat is használtak, mind a Magnum Gold színű könnyű öntött alumínium kerekek, amelyek fényezését az 1960-as években használt versenyautók arany-tónusú magnézium kerekei inspirálták.

De a jellegzetes fejidom, első fényszóró és a choppereket idéző hátsó sárvédő is mind olyan elem, amely az összetéveszthetetlen stílusért felel.
Az igazság az, hogy a Harley-Davidsonnak sikerült egy olyan modellel előrukkolnia, amely a teljesítményt és a custom stílusjegyeket a legjobb kombinációban párosítja, és amire a motor piac és a motorosok már régóta ki voltak éhezve.

A szakma és bátran mondhatjuk, hogy a motorosok is egyetértenek abban, hogy a Low Rider S bivaly jó gép lett! A limitált elérhetőség pedig még csak tovább emeli presztízsét, értékét.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 harley-davidson-low-rider-s-2016-best-cruiser 1harley-davidson-low-rider-s-2016-best-cruiser 2harley-davidson-low-rider-s-2016-best-cruiser 3harley-davidson-low-rider-s-2016-best-cruiser 4harley-davidson-low-rider-s-2016-best-cruiser 6harley-davidson-low-rider-s-2016-best-cruiser 7

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük