KultúraMotoros zene

Halott unikornis hátán érkezik a Touch Me Not új EP-je

touch me not 1Kislemezzel állt elő a pop-rock és a metál mezsgyéjén egyensúlyozó Touch Me Not zenekar.

 

„Keménységi” sorrendbe állítva hallgathatjuk végig a Touch Me Not – ’Holnaptól’ c. kislemezét, melyen az első, címadó dalra még januárban jelent meg klip Bokodi Bálint közreműködésével.

„Az elmúlt évek útkereséssel, kísérletezéssel teltek, ez hallható még a most megjelent kislemezen is, de egyáltalán nem bánjuk hogy így van, hiszen a visszajelzésekből rengeteget lehet majd tanulni, fejlődni. Cézár c. dalunk például egyértelműen az alakulásunkra tekint vissza, amikor még a „dühös kislány” szólt belőlem, majd visszafelé hallgatva a lemezt eljutunk a Holnaptól-ig ami egyértelműen egy keményebb, rogyasztósabb hangzásvilágot hoz magával.” – meséli Kucsera Lilla, a zenekar frontembere, majd hozzáteszi: „a dalokban a zenekaron kívül Géczi Eszti (ex-Touch Me Not), Kucsera Dávid (ex-Touch Me Not) és Köteles Leander (Leander Kills, Amigod) közreműködött, akiknek ezúton szeretnénk megköszönni a munkájukat!”

Aki ott volt a tavaszi koncerteken hallhatta már az új dalokat, ősszel pedig egy még frissebb koncertanyaggal jön majd ki a zenekar. „A Holnaptól lemez nagyon jó tananyagként is szolgál számunkra, a következő dalokat Korbeák Norbi csatlakozásával már egy kiforrott, egységesebb stílus fogja jellemezni.” – mondja Szőke Miklós Márk, dobos.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

„Várhatóan nyár végén egy izgalmas, a címéhez is passzoló klippel jelenik majd meg Óceán c. dalunk, amit majd Youtube-ra is felteszünk.” – árulja el Korbeák Norbi, gitáros.

A Holnaptól elérhető Spotify-on, Deezeren és Apple Musicon.

A lemezborítót Turáni Zsolt Andrej tervezte.

touch me not 2

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük