Hírek

Halálos motorbaleset szemtanúit keresik

halalos motoros baleset gyulafiratotA 2016. május 29-én Gyulafirátóton történt halálos kimenetelű közúti baleset egyik motoros résztvevője kérte a segítségünket további szemtanúk keresésében.

 

Ahogy arról már korábban is írtunk, egy motoros nő volt a halálos áldozata annak a közűti balesetnek, amely a 82-es főút 4. kilométerénél történt. A balesetet okozó audis áttért a szembejövő sárba, és az ott szabályosan közlekedő motoros tárasággal frontálisan ütközött.

A két motorkerékpáron három ember sérült meg, közülük, az egyik egy győrújbaráti motoros hölgy, Berki Mariann volt, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette.

A nyomozás még folyik, ezért a rendőrség azt kéri, hogy aki tanúja volt a balesetnek, jelentkezzen a Veszprém Megyei Rendőr Főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a +36-88/428-022-es számot vagy a névtelenségét megőrzendő a Telefontanú zöld számát a nap 24 órájában hívhatja a +36-80/555-111 számon.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük