fbpx

Ha nem készült róla fotó, meg sem történt. Bizonyítsd be, hogy mégis!

Csajok a motoron fotókihívás csamfoto2021Az a jó, hogy egyelőre a motorozás megmaradt nekünk. Ha nem is mehetünk nagy tömegbe, motoros találkozókra vagy fesztiválokra, túrázni még lehet. Hozzuk ki ebből a maximumot!

Hogy a motoros túrázásban is meglegyen a közösségi élmény, kitaláltam egy játékot, ami az egész motoros szezonban folytatódhat.

Az ötletet a berkenyei vérszilva-fasor és a többi népszerű fotótéma adta. Ha már csináljuk, akkor csináljuk rendesen, nem igaz?

A játék lényege, hogy összeírtam 10 témát. Ezeket a témákat kell kidolgoznod motorosra. Ez annyit tesz, hogy az idei motoros szezon alatt minden témából kell készítened egy-egy képet magadról a motoroddal.

Hogy megkönnyítsem a dolgod, és hogy ne maradjon ki semmi sem, készítettem egy ellenőrző listát, amit kinyomtatva betehetsz a motorod forgalmi engedélyébe. Ha elkészült egy kép, csak ki kell pipálnod, a képet megosztani a közösségi médiában a megfelelő #hashtagekkel, majd elmenteni egy olyan helyre, ahol majd szezon végén is megtalálod.

A szükséges hashtagek:

#csamfoto2021 #csajokamotoron

Ezen kívül jöhet mindenféle általános hashtag is, a dolgokról, amik a képen szerepelnek. Egy Instagram poszthoz összesen 30 hashtaget írhatsz, a sztoriba viszont csak 10-et.

(Ha a @csajokamotoron profilt is megjelölöd a képen, értesítést is kapok róla.)

A játék lényegi része majd akkor zajlik, amikor motorozni már nem lehet. Ekkor kell majd az Instagramon feltölteni egyszerre mind a 10 képet egy posztba szintén a megfelelő hashtagekkel. A nyertest vagy nyerteseket majd ezeknek a posztoknak a feltöltői közül sorsoljuk ki.

Az biztos, hogy kisorsolásra kerül egy vagy több Csajok a motoron ajándékcsomag a CsamShop webáruházból. A játék résztvevőinek számától függően tervezem további nyeremények kisorsolását is. Ezeket a nyereményeket később teszem közzé.

 

Nincs még vége, lapozz a témákért!

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x