KiemeltMotorokMotorozás

Ha kicsiben gondolkodsz, rendelj még ma a CsamShop-ból!

CsamShop2022 november bordás kötött sapka csajok a motoronA jelenlegi információk szerint már csak november 12-ig tudsz rendelni a CsamShop webáruházból postai szállítással. Ha valami apróságra vágysz, ami egy kisméretű borítékban is elfér, akkor mielőbb rendeld meg!

Mára másik cikket terveztem, de azt hiszem, ez az információ fontosabb. Csak tegnap értesítettek a postán, hogy a kerületünkben az összes kis posta megszűnik. A legközelebbi posta pedig olyan messze lesz november 12 után, hogy ugyanezen az áron egész biztos nem éri meg szállítani. Jelenleg az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy a postai szállítást ezentúl nem lehet majd választani a CsamShop-ban.

Jelenleg háromféle szállítási móddal vásárolhatsz a CsamShop.hu webáruházban motoros ajándéktárgyakat és pólókat. Az egyik a GLS futárszolgálat, a másik az MPL postafutár, a harmadik pedig – a kisméretű, ajánlott levélként is feladható termékek számára a legjobb verzió – a postai ajánlott levél.

Ha utóbbi kettő kiesik, akkor már csak egy maradhat, a GLS. Ők viszont nagyon gyorsan és megbízhatóan szállítanak, legtöbbször már másnapra megérkezik a csomag a megrendelőhöz.

Ha tehát úgy tervezted, hogy valami apróságot vennél csak a CsamShop-ban – matricát, karkötőt, fülbevalót, tetoválást – ami egy kisméretű borítékban is elfér, akkor jövő hét elejéig mindenképp add le a rendelést!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Feltöltődve újdonságokkal: régi és új cuccokkal vár a CsamShop

Akkor is most rendelj, ha szeretnéd igénybevenni az ingyenes szállítást, ugyanis ha MPL futárral rendelsz postapontra, akkor 15 000 Ft fölötti rendelésed esetén ingyen szállítjuk ki a csomagot. Ezt 2022. november 12. után szintén nem tudjuk garantálni.

Az aktuális szállítási információkat itt találod

Azt még nem tudom, hogy a Magyar Posta mit fog kitalálni erre a helyzetre, bár emailben már értesítettek, hogy országszerte 200 csomagponttal bővül a hálózatuk. Ha ezekkel fogják pótolni a sok elbocsátott embert, az szomorú, de hátha jut egy ide a mi környékünkre is. És ha már nem kell munkabért fizetni többszáz embernek, akkor akár lehetne olcsóbb is a szállítás… vagy ebben inkább ne reménykedjünk?

Akkor a végére jöjjön egy jó hír is!

Készülődünk a télre, így újabb adag sapka készült el az áruházba. Ezeket holnaptól tudjátok megrendelni navy és pink színben, hímzett csajok a motoron logóval. De a meglepetéseknek még nincs vége, remélehetőleg jövő hétre megérkezik a többi is!

 

Még több sapka az áruházban itt!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük