fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Gyorsasági bajnokság csajoknak

ladiesdunlop RitaIlyen még nem volt, de ezt is megértük, az elmúlt több év munkájának, valamint nektek Lányoknak köszönhetően: Indul az első magyarországi női gyorsasági motoros kupa tervezett nevén a Ladies Dunlop Trophy.

2009-ben folytatódik tovább az immáron VI. szezonjába lépő, igen sikeres Dunlop-Trophy versenysorozat, és ennek keretében végre a hölgyek is külön megmérettethetik magukat. A női bajnokság több fordulós lesz, helyszínei: a Hungaroring, az Euroring.

A futamok időpontja még kialakulóban vannak, várhatóan árpilis, május, június, július, augusztus hónapokban léphetünk pályára. Március végén a férfi mezőnyben külön kapunk alkalmat egy kis szezonindító bemelegítésre, motorjaink és önmagunk tesztelésére.

A szervező, a BR Organisation Kft. vár mindenkit, aki úgy érzi, hogy kipróbálná magát a pályamotorozós-versenyzős világban. Nos nem kell megijedni, nem vérprofi mezőnyről van szó. Zömében olyan lányok veszik fel egymással a versenyt, akik a korábbi csajos pályázásokon edződtek, és ott megkedvelve és megismerve a pálya világát belejöttek a „pályázásba”. Akik a „pasik közé” is beálltak néha, most szeretnének továbblépni, fejlődni, egymással baráti légkörben versengeni. A tét a részvétel, ez a fontos, és az, hogy mindenki önmagához mérten tudjon fejlődni.

A versenyzéshez többet közt majd “N” licenc szükséges, valamint meg kell ismerni egy-két újabb fogalmat. Olyanokat, amikkel a pályanapokon nem lehetett találkozni: nevezés, gépátvétel, transzponder, egy-két eddig ismeretlen zászlójelzés, szabadedzés, időmérő edzés, box utca nyitás-zárás, warm up a rajt előtt, rajt – mikor a piros lámpák kihunynak – ja és a lényeg a verseny!

Természetesen esernyőtartó fiúkra, valamint a már gyakorlott versenyző urak segítségére, jó tanácsaikra számítunk! Csajok gyertek csatlakozzatok, a szurkolókat is szívesen látjuk! A fórumon a Csajok a pályán topicba várjuk a kérdéseket, és a jelentkezőket. A beköszöntött tél dacára mindjárt itt a tavasz, az első verseny hamarabb eljön, mint gondolnánk!ladiesdunlop Ancsyladiesdunlop Eszterladiesdunlop Hajniladiesdunlop Ibolya

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x