Hírek

Gyászol a KTM

21054 Team Manager Hans TrunkenpolzSzívroham következtében, tragikus hirtelenséggel elhunyt a KTM alapítójának fia, a Dakar-csapat korábbi vezetője, Hans Trunkenpolz.

Mindenkit váratlanul ért a hír, hogy 65 éves korában váratlanul eltávozott az élők sorából Hans Trunkenpolz. A gyár alapítójának fia, aki maga is szenvedélyes motoros volt, tavaly decemberben vonult nyugdíjba a gyár vezetői posztjáról. Vezetése alatt nyolc Dakar győzelmet szerzett a KTM, amivel mostanra a rali sport domináns márkájává vált.

Miután elhagyta korábbi munkahelyét, továbbra is kapcsolatban maradt a márkával és a motorsporttal. Ezzel együtt szenvedélyes futó volt, aki mindig szerette magát próbára tenni. Augusztus utolsó vasárnapján is egy futóversenyen vett részt, ahol a fél maratoni táv közben szívrohamot kapott, majd meghalt. A KTM természetesen saját halottjának tekinti a felejthetetlen „Trupo”-t, akinek temetése Szeptember 3-án volt a mattinghofeni temetőben.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük