MotorokMotorozás

Gurulni jó Talmácsi Gábor szerint

 

B.J: – Van kedvenc motoros hősöd?

– Igen, de ő inkább példakép – bólogat Talma. – Valentino Rossi ma a legnagyobb versenyző, akire felnézhetünk.

B.J: – Milyen tájon utazol legszívesebben?

– Számomra a versenypályán való motorozás az igazi élmény – tárja szét kezeit Talma. – De alkalmanként a barátokkal motokrosszozunk, quadozunk a természetben is, ami egy egészen másfajta kikapcsolódás. A forgalomban lendületesen közlekedek, nem tartok fel senkit – somolyog. – De mindig betartom a KRESZ szabályait, hiszen a közúton felelősséggel tartozom nemcsak magamért, hanem másokért is. A közút nem versenypálya! Az autósok figyeljenek a motorosokra, és a motorosok figyeljenek az autósokra! Rugalmas közlekedést várok mind a két oldalról!

B.J: – Ha idegen lények érkeznének a Földre, és szeretnének egyetlen motort hazavinni a bolygójukra, hogy sorozatban gyártsák, melyik típust ajánlanád?

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

– A 2007-es világbajnokságon használt 125 cm3-es Aprilia RSW motoromat – böki ki Talma. – Végig megbízható volt, és elértem vele az álmomat. De félretéve a versenysportot, manapság nagyon jó motorokat lehet vásárolni. Típust nem szeretnék mondani, mert minden motorban van valami jó. Inkább én raknék össze egy olyan modellt, ami a csúcs lenne, vigyék azt!

B.J: – Egy félős kisgyerekkel hogyan szerettetnéd meg a motorozást?

– Nem hagynám annyiban – tiltakozik Talma. – Meggyőzném, hogy jöjjön el velem egy körre. Egyből érezné, hogy nincs mitől félnie, és hatalmas élmény hasítani a levegőt. A motorozás nem feltétlen veszélyes. Azonban fontos az alázat és a tisztelet a motorral szemben, és a külső hatásokkal szemben. Pl. sebesség, felelősség, stb. A védőfelszerelés pedig elhagyhatatlan.

B.J: – Ahogy így hallgatlak, kedvem támad félni… Apropó! Kit ültetnél legszívesebben a hátsó ülésedre egy gurulás erejéig?

– Madonnát! – kacsint Talma.

B.J: Témánál vagyunk: NŐK. Mit szeretnek és mit nem szeretnek a nők a motoros fiúkban?

– Azt hiszem, ezt tőlük kellene megkérdezni… – „gyámoltalanodik” el Talma.

B.J: – Nem bánom, nem faggatlak tovább! Hogyan jellemeznéd egyetlen szóval a motorozáshoz fűződő kapcsolatodat?

– Motiváció – felel Talma. – Engem a motorversenyzés motivál. A motorozás is fontos, de az kevésbé.talmacsi gabor talma gurulni jo 12talmacsi gabor talma gurulni jo 85

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük