fbpx
CsajokKiemeltMotoros csajok

Gabriella: Szuper érzés, amikor együtt elmegyünk gurulni

Tarsoly Gabriella csajok a motoron HondaMindig is imádtam a motorozást, de nagyon sokáig csak utasként a férjem mögött róttuk az utakat. Amikor lányom megszerezte a jogsit majd a fiam is beállt a sorba és letette az A1, A2, majd az A’ korlátlant, egyre jobban éreztem, hogy szeretném én is megpróbálni.

Elsőre csak A2-t mertem elkezdeni, mert nulla gyakorlattal gondoltam elég lesz nekem a Suzuki GS 500-as motorral megbirkóznom. 2018 tavaszán kezdtem a rutint, majd a gyakorlatot és júniusban szereztem meg az A2 es kategóriát. Pár hónap alatt és sok gyakorlás után úgy éreztem, hogy menni fog az A korlátlan. 2019 tavaszán sikerült is.

Családom végig támogatott, hogy persze menjek csak sikerülni fog, és hogy milyen jó lesz együtt, amikor egy családként négyen négy motorral szeljük az utakat.

A Suzuki GS 500 volt az első, azaz a kezdő motorom, majd Honda CB 600 F-re váltottam. Itt megéreztem, hogy mi a különbség a 2 ill. 4 hengeres motorok között. Én maradok az utóbbinál.

2021 tavaszán megkaptam férjem Honda CB 1000R-jét, amit imádok, szuper jó motor. (Igen, igazatok van, egy 600 ccm-es motort sem lehet „kimotorozni”, de nem bántam meg, sőt 🙂 )

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Tarsoly Gabriella csajok a motoron Honda

Persze a jogsi megszerzése után kezdődött csak az igazi tanulás, sok gyakorlással és sok kilométer megtételével. Kakucs-ring, sok-sok kanyargós gyönyörű út… Folyamatosan tanulok, és nagyon hálás vagyok a férjemnek, aki mindig ott volt mögöttem (néha előttem) a motorjával a kezdetektől, és az első perctől kezdve segített a tanácsaival.

Persze hogy félt engem is és a gyerekeit is, tudom még ha nem is mondja, hisz tudjuk, hogy a motorozás veszélyes hobbi, de tudja, hogy mennyire oda vagyok a motorokért, a motorozásért. Szuper érzés, amikor együtt elmegyünk gurulni.

Saját motor teszt: Suzuki GS500 2007 – Kezdő motornak tökéletes

Azért írtam le soraimat, hogy bátorítsam azokat a hölgy társaimat, akik most gondolkoznak a motoros jogsi megszerzésén. Vágjanak bele bátran, mert fantasztikus élményekkel lesznek gazdagabbak!

5 1 vote
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x