KiemeltKultúraMotoros kép

Fotózkodjunk egész évben! Elindult a #csamfoto2024 játék

Ha jól számolom, negyedik éve, hogy a motoros csajok egész évben gyűjtik a motoros képeiket egy fix, előre meghatározott tematika alapján. A cél, hogy minden témához legyen mindenkinek egy fényképe. Most kezdődik az idei játék, csatlakozz!

CsamFoto2024 nyereményjáték

Először Instagram játéknakindult, de azután olyan népszerű lett a “csamfoto” játék, hogy már a facebookon, sőt minden közösségi platformon megjelentek a megosztások. Mert a lényeg az, hogy megmutassuk a világnak, hogy micsoda élmény motorozni és hoyg mennyi érdekes jeóhelyre eljuthatunk, mennyi érdekes kalandban vehetünk részt a motorozásnak köszönhetően.

Első alkalommal a covid lezárások utáni lelkesedésünkben vágtunk bele a jövés-menés közbeni fotózásba. Na nem mintha egy motoros nőnek ez nehezére esne… a motoromról is legalább annyi fotómvan, mint a gyerekeimről. Ha viszont így van, miért is ne gyűjtenénk egy csokorba őket. Hogy a képek áttekinthetőek legyenek, hashtaggel jelöltük meg őket, így ha valaki rákeres a #csamfoto2021, #csamfoto2022, #csamfoto2023 hashtegekre a közösségi oldalakon, akkor valószínűleg megtalálja őket.

A játék lényege

A játék lényege, hogy összeírtam 10 témát. Ezeket a témákat kell kidolgoznod motorosra. Ez annyit tesz, hogy az idei motoros szezon alatt minden témából kell készítened egy-egy képet magadról a motoroddal.

Hogy megkönnyítsem a dolgod, és hogy ne maradjon ki semmi sem, készítettem egy ellenőrző listát, amit kinyomtatva betehetsz a motorod forgalmi engedélyébe. Ha elkészült egy kép, csak ki kell pipálnod a listán, a képet pedig oszd meg a közösségi médiában a megfelelő #hashtagekkel, majd elmenteni egy olyan helyre, ahol majd szezon végén is megtalálod.

CsamFoto2024 ellenőrzőlista

Mi a közösségi média?

Mivel a játék lényege az, hogy lehtőleg minél többen csatlakozzanak hozzá a szezonban, fontos, hogy sokan lssák a képeket a hashtagekkel együtt. Ha valaki a hashtagre kattint, akkor egyben látja az összes addigi képet.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
  • Instagram poszt és sztori. Sztoriban akár highlightban tudod gyűjteni a képeket, így könnyebb követni, hogy hol tartasz.
  • Facebook
  • Pinterest
  • TikTok

A szükséges hashtagek:

#csamfoto2024 #csajokamotoron

Ezen kívül jöhet mindenféle általános hashtag is, a dolgokról, amik a képen szerepelnek. Jelöld meg a @csajokamotoron profilt is, így értesítést is kapok a megosztott képről és tovább tudom osztani a követőinknek.

Nyeremények

A sorsolás majd akkor zajlik, amikor motorozni már nem lehet. Ekkor kell majd az Instagramon feltölteni egyszerre mind a 10 képet egy posztba szintén a megfelelő hashtagekkel. A nyertest majd ezeknek a posztoknak a feltöltői közül sorsoljuk ki.

Az biztos, hogy kisorsolásra kerül egy Csajok a motoron ajándékcsomag a CsamShop webáruházból.

Az elkészült képeket a szezon közben is bármikor feltöltheted, amikor elkészültek egyesével. Akkor se felejtsd el a hashtageket. Hogy én is továbboszthassam őket, szerepeljen benne a #csajokamotoron és a #csamfoto2024 is, de hogy többen elérjék, a témához kapcsolódó hashtagaket is használj!

A témák sorrendje változtatható, sőt az is előfordulhat, hogy egy képpel több témát is lefedsz. Azért a végén legyen meg a 10 kép!

Amit tehát most kell tenned, hogy töltsd le az ellenőrzőlistát (jobb egérgomb, kép megnyitása új fülön, majd kép mentése másként), helyezd el a forgalmidban, és ne felejts el fényképezni, amikor olyan helyen jársz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük