CsajokHírekMotoros divat

Felfázás helyett derékmelegítő

csoportkep ruhas kSosem szerettem a rövid felsőket meg a csípőnadrágot, mert folyton fázik a derekam.

A motoron jó, mert ott mindig hordok vesevédőt – a menetszél ugyanis ilyenkor az ember háta mögött örvényt kavar, és fokozott a felfázás veszélye – de sokszor előfordul, hogy mikor megérkezünk a buliba, akkor sem veszem le. Persze nem túl kényelmes úgy szórakozni, hogy rajtam van egy neoprén vesevédő, viszont még mindig jobb, mint a derekamra kötözött pulóver.

Most hogy még mindig tél van, és még a fűtött lakásban is fázom, kellett valami más megoldás. Mégsem ülhetek itthon is motoros vesevédőben! Az interneten keresgélve találtam rá egy magyar termékre, ami megoldotta a gondomat. A pamut Hippsy derékmelegítő segítségével mostantól nemcsak olyankor érezhetem a kellemes meleget a mindig fázós területen, amikor senki nem lát, hanem akár az utcán is.

Az ötlet rendkívül egyszerű, mégis tökéletes. A 95% pamutot tartalmazó alapanyagból egy dupla rétegű, formára szabott csövet készítenek. A szabásnak és a hat különböző méretnek köszönhetően mindenki kiválaszthatja azt, amelyik az ő alakjára megfelelően passzol. A vidám színek pedig ahelyett, hogy elrontanák az öltözékünket még fiatalosabbá, divatosabbá teszik azt.

Egyelőre kettőt vettem: a fekete szerintem minden háztartásban elengedhetetlen. A másik mi más is lehetne, mint a ciklámen. Itthon, és a hétköznapi lótifutiban bevált, és már alig várom, hogy a motoron is kipróbálhassam őket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük