fbpx

Fazzi Amarilla #17 gyorsasági motorversenyző

fazzi amarilla 01A leggyorsabb amatőr csaj 1998-ban ült először motoron, és még abban az évben meg is szerezte hozzá a jogsit is. Azóta hobbija lett a pályamotorozás, és az amatőrök között hamar kiérdemelte a leggyorsabb címet. Idén a Ladies Dunlop Trohy-n is megméretteti magát.

Civilben tavasztól-őszig egy Gilera Runnerrel motorozik. Nagyon szereti a praktikus, fürge robogót. Kedvenc versenypályája a Pannónia Ring, mivel ez direkt motoros pálya, és a sok rendezvény miatt szinte folyamatosan használható. A Pannónia Ringen eddig elért legjobb körideje 2:08:000 volt, legjobb versenyeredménye a 2005-ös GSX-R Klub Kupa év végi 3. helyezése.

Ami támogatói:

  • Pannonia-Ring
  • palyamotorozas.hu
  • Ciao Mario Pannonoa-Ring Étterem
  • ALDOR KFT.
  • Enduró Motorosbolt
  • Bondor Gumiszerviz

Amarillának a motorozáson kívül más hobbija nincs. Szeret utazni, és rendszeresen sportol is, fitneszedzésre jár. Ha most ismét pályát választhatna, szívesen jelentkezne valamilyen motorozást oktató szervezet tanfolyamára. Ma már válogatni lehet a különböző programok között. Egy ilyen tanfolyam nagyon megkönnyíti a biztonságos és élvezetes motorozást a pályán és utcán egyaránt.

2009-ben több versenyen is elindul, pl. a Phoenix Kupán, a VI. Dunlop Ladies Trophy-n, és a GSX-R Klub Kupán is. Kedvenc versenyzője nincs, de szereti nézni a motorversenyeket. Divatból nem szeretne szurkolni senkinek, azonban Talmáért már kiabált párszor a TV előtt ugrálva…

Élete legkeményebb menete a 2006. augusztusi Pannónia Ring Phoenix Kupa. A 3. helyért harcolt, elvétett egy előzést, majd bukott. A balesetben eltörött a combcsontja. Azóta felépült, így idén már újra versenyezhet.

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x