fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
EseményekHírekMotorverseny

Farkas Kevin idén az MW Performance színeiben indul az Alpok-Adria gyorsaságimotoros kupasorozatban

Farkas Kevin MW Performance 2023A motor olasz a csapat magyar, persze mi magyarok mindig is szerettük az olasz slágereket. Ez a Ducati Panigale pedig pont úgy zenél, ahogy azt Farkas Kevin akarja. Nagyon jól álltak egymásnak a vasárnapi teszten.

A Red Bull Rookies Cup-ban idén debütáló, 16 éves pilótát, Farkas Kevint választotta Mohai János az MW Performance csapat megálmodója és tulajdonosa, hogy egy Ducati Panigale 955 ccm-es versenymotorral vegyen részt az Alpok-Adria sorozat 600-as kategóriájában.

Mohai János szárnyai alatt lett Gyutai Adrián négyszeres magyar bajnok és Alpok-Adria bajnok 125 ccm kategóriában, valamint Kovács Bálint is ezen csapat színeiben hozta a fényesebbnél fényesebb kupákat. Adrián és Bálint is részt vettek a tavalyi Alpok-Adria sorozatban.

Jánosnak mindig fontosak voltak a fiatal magyar tehetségek, és idén is szeretné bebizonyítani, hogy igen lehet egy hazai verseny is világszínvonalú.

Ahogy elnéztük vasárnap Kevint ezen a Ducati Panigale 955 motoron, ez nem lesz nehéz feladat.

Farkas Kevin a vasárnapi tesztről:

„Ez egy V2-es motor nem egy 250 ccm-es, 4 ütemű, amit megszoktam, és máshogy viselkedik különböző szituációkban. Rendkívül élveztem a közös munkát a csapattal, a motor nagyon passzol hozzám, van mit tanulni, hiszen ez egy nagy kategória váltás nekem. Nagyon várom a közös munkát és nagyon köszönöm Mohai Jánosnak, hogy bizalmat szavazott nekem.”

alpok adria 2023 versenynaptar

„Ha egy 1000-es motoron gyakorolsz, versenyzel és utána átülsz egy 250-es gépre, az már olyan mintha biciklizni kellene.„ –  véli a csapat tulajdonosa Mohai János, aki már nagyon rég figyeli Kevin pályafutását. Idén jött el a pillanat, hogy felkérte a Red Bull Rookies Cup újoncát, a HUMDA Academy versenyzőjét, hogy képviselje az MW Performance csapatot az Alpok-Adria versenysorozatban.

 

5 1 vote
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x