fbpx

Ezeket a cikkeket olvastátok legtöbben 2022-ben

2022 TOP 12 legolvasottabb cikkekEzúttal ismét egy rövid visszatekintéssel kívánok Boldog Újévet minden olvasónknak. Nézzük, mik voltak a legolvasottabb cikkek a Csajokamotoron.hu oldalain 2022-ben!

Január

Januárban arra voltatok kíváncsian legtöbben, hogy mely motorkerékpárok estek áldozatául az Euro 5-ös károsanyagkibocsátási normának. Ebben a cikkben szedtem össze, hogy melyik modellek gyártását állították le 2021-ben.

Február

Amellett, hogy februárban már igen nagy érdeklődés mutatkozott a motoros rendezvények iránt, a legolvasottabb cikk egy régebbi, 2017-es  írás volt arról, hogy miért ne tetováltassunk menstruáció alatt. Igazi csajos téma, ami azt mutatja, hogy ilyenkor tökéletes az időzítés, ha új tetkót szeretnél. De a részleteknek alaposan utána kell járni.

Melyik csillagjegynek van több tetoválása

Március

Ismét egy régi, 2010-es cikk vitte a pálmát ebben a hónapban. Beáta története arról, hogy hogyan szerezte meg a jogosítványt 38 éves fejjel, sokakat inspirált a jogsiszerzésre. Nem csoda, március közepén kezdődik a rutin oktatás a motoros iskolákban.

Április

Áprilisban már beuindult a szezon, és úgy tűnik, sokakban felmerült, hogy a gyermekeket is magukkal vinnék a motoros túrákra. A legolvasottabb cikk ebben a hónapőban az volt, amelyben azt taglaltuk, milyen szabály vonatkozik a gyerekek motoron való szállítására.

Május

A szezon már nagyban dübörgött, mikor minden statisztikát megdöntött Lipusz Petra halálhíre. Szándékosan nem tudósítok minden motoros balesetről, de Petrát a közösségünkből többen uis ismerték személyesen, ezért különösen megrázó volt a balesetének híre.

Június

Júniusban még mindig Petra volt a téma a motorosok között. A temetéséről szóló hírre voltak a legtöbben kíváncsiak. Azért az, hogy elmaradt az alsóörsi Harley-Davidson fesztivál, szintén felbolygatta a kedélyeket.

Július

A hónap végén ismét történt egy szörnyű motoros baleset, és ez az egész hónapi statisztikát felborította. Négy nap alatt ez a figyelmetlen előzésből adódó baleset lett a legolvasottabb cikk a hónapban.

Augusztus

Augusztusban megint egy régi cikk került a fókuszban. Rácz Edina még 2012-ben írt arról, hogy hogyan lehet a B125-ös könnyített kategória után A korlátlan jogosítványt szerezni. Ebben a hónapban ez a cikk mindent vitt.

Mi jön még a B125 után?

Szeptember

A nyári szünet után a motorgyárak elkezdték megszellőztetni a 2023-as új modelljeiket.Így történhetett, hogy szeptemberben az új Suzuki V-Strom 650 Adventure Tourerről sé a 400-as Burgmanról szóló hír tarolt.

Október

A szabadságról visszatérő olvasóink szívesen küldik el motoros túrabeszémolóikat. Így esett meg, hogy Éváék törökországi motoros túrája lett októberben a legolvasottabb írás az oldalunkon. (Ha te is jártál valami érdekes helyen és még nem küldtél nekünk róla beszámolót, küldd el email címünkre egy csajok a motoron pólóért cserébe!)

November

A szezon végén ismét előkerülnek a régebbi írások. Több idő van olvasgatni is, így “keX”, vagyis Dorottya bemutatkozására voltak a legtöbben kíváncsiak ebben a hónapban. Ha te is szívesen küldenél cikket arról, hogy miért kezdtél el motorozni és milyen volt az oda vezető utad, az szintén egy ajándék pólót ér nálunk. Jöhet a cikk képekkel az e-mail címünkre!

December

Mondom, hogy a szezonon kívül – mondhatni a motoros uborkaszezonban – előkerülnek a régbbi írások. Decemberben valószínűleg már minden motoros a következő szezont tervezi, nézegeti, hogy mivel kéne motoroznia. Mina 2012-es Honda NF 110 Wave robogótesztje lett ebben a hónapban a legkapósabb.

 

És hogy mi vár ránk a 2023-as motoros szezonban?

Azt remélem, hogy sokkal kevesebb motoros balesetről kell majd hírt adnunk, és sokkal több írást kapunk az olvasóinktól. Remélem lesz egy csomó érdekes, új motor, és a motoros események beszámolóit ís várjuk, illetve részt veszünk rajtuk, ahogy időnk engedi.

Ha pedig olyan céged van, amelyiknek jól jönne egy kis hírverés, nézd át a médiaajánlatunkat, hiszen rengeteg lehetőség van, hogy a Csajokamotoron.hu-n keresztül elérd és megszólítsd olvasóinkat!

 

Címlapfotó: aksanakoval

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x