Hírek

Ez a zsaru szándékosan fellökte a motorost a kocsijával – Nézd meg, mi történt azután!

rendor motorost gazoltA motorosok közösségét teljesen megrázta a látvány, ahogy egy rendőrautó úgy kényszerített megállásra egy szabálytalan motorost, hogy kilökte alóla a motorkerékpárját. Az egész esetet kamerával rögzítették.

Az eset a kaliforniai Rancho Cucamongában történt vasárnap, amikor egy csapat motoros a Memorial Day alkalmából emlékmotorozást szervezett azoknak a katonáknak az emlékére, akik szolgálat közben vesztették életüket. A mobiltelefonos videón jól látszik, hogy a motorosok épp pihenőt tartottak egy kereszteződésnél, amikor egy motoros a tilos jelzés ellenére áthajtott azon.

Az őt követő rendőrautó úgy kényszerítette megállásra, hogy szándékosan kilökte alóla a motort, amitől a motoros elesett. Miután meghallották az esés zaját, a motorosok azonnal felültek a gépeikre és a párszáz méterre lévő helyszínre hajtottak, ahol nekiestek a rendőrnek, és majdnem elszabadult a pokol. 

– Te toltad! Letoltad őt! Feldöntötted a motorjával és én mindent felvettem a kamerával! – hallatszik, ahogy a felvétel készítője kiabál, miközben a rendőr bilincset rak a motorosra. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Miután rákerült a bilincs, a motoros barátai odasietnek, hogy felállítsák a motorját, de a rendőrtiszt nem engedi nekik. Erősítést kér, és közben a motorost megbilincselve ráülteti a feldőlt motorjára. Erre a többi motoros hangos gázfröccsökkel tiltakozik. Ezután a videónak vége lett.

A szemtanúk szerint a motorost először kórházba szállították, majd börtönbe. 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük