Hírek

Évzáró Csajos Motorozás

palyazas070820 3760Október 13-án szombaton – remélve, hogy nem jegesmedvék kíséretében, hólapátokkal felszerelve – lehetőségünk lesz arra, hogy az augusztus 20-i immáron hagyományos vihar által elmosott második 20 percet bepótoljuk. Illetve, ha már ott vagyunk, még 20 perccel a BR Organisation Kft. jóvoltából megtoldjuk a menetet.

Kedves Lányok!

Október 13-án szombaton – remélve, hogy nem jegesmedvék kíséretében, hólapátokkal felszerelve – lehetőségünk lesz arra, hogy az augusztus 20-i immáron hagyományos vihar által elmosott második 20 percet bepótoljuk. Illetve, ha már ott vagyunk, még 20 perccel a BR Organisation Kft. jóvoltából megtoldjuk a menetet.

Aki „pótlós”, annak az augusztus 20-i elmaradt 20 perc természetesen jár, így csak 2000 Ft-ot kell fizetnie, a Többieknek marad a 4000 Ft-os ár.

 

Továbbra is várunk mindenkit, aki rendszeresen pályamotorozik, vagy próbálta már, és ismét megtenné, vagy még soha sem próbálta, de úgy érzi, hogy nem hagyhatja ki, vagy… még sok lehetőség van, de ezt a szöveget már ismeritek. Szóval GYERTEK! Ismét miénk a pálya, biztonságos körülmények között.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Feltételek: motor mindenképpen kell hozzá – bármilyen lehet, de min. 125 cm3 legyen -, legalább zárt bukósisak, teljes protektoros ruha (egy vagy kétrészes, bőr, vagy cordura), csizma, kesztyű, gerincvédő is ajánlott.

És továbbra is várjuk szeretettel az érdeklődőket, férjeket, barátokat, barátnőket is, akik szurkolásukkal segítenek a pálya mellől. A családot sem kell otthon hagyni, garantáltan jól érzik majd magukat a Ringen. Aki csemetéjét nem tudja senkire bízni, nyugodtan hozza magával, a felügyeletet megoldjuk.

Mindenkit várunk motorral vagy anélkül, csak úgy nézelődni is, ízlelgetni a hangulatot. Aki szeretne jönni, a létszám felmérése érdekében dobjon egy e-mailt a csajokapalyan@freemail.hu-ra, vagy egy üzenetet a csajos pályás fórumba.
Köszönöm. Minden jót!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük