EseményekHírekMotoros találkozó

Évforduló évforduló hátán Faaker Seen az European Bike Weeken

European Bike Week Faaker See 2023A Harley-Davidson® visszatér a gyönyörű tóparti fesztivál helyszínére, a Faaker See-hez Ausztria Karintia tartományába 2023. szeptember 5-10. között. Várhatóan látogatók ezrei csatlakoznak majd Európa legnagyobb ingyenes és nyitott motoros fesztiváljához.

A világ minden táján zajló ünnepségekkel tisztelgünk egész évben a Harley-Davidson 120. évfordulója előtt – ide tartozik a júniusi Európai 120. Évforduló Fesztivál Budapesten és a júliusi Harley-Davidson Homecoming™ esemény Milwaukee-ban – az European Bike Week® pedig szintén vonzza majd a motorosokat és rajongókat a világ minden részéről.

A European Bike Week®-et évről-évre az európai motorozási szezon záróakkordjaként tekintik, és nem csak a Harley-Davidson tulajdonosok, rajongók és motorozás szerelmesei vesznek részt rajta – és ez nem véletlen: egyedi vonzereje részben annak köszönhető, hogy Közép-Európa legkülönlegesebb tájai fedezhetőek fel a környéken. Maga Karintia is kivételes természeti kilátásokat, nagyszerű utakat kínál, melyeket érdemes felfedezni az egész esemény alatt – ide tartozik az ikonikus tóparti út a híres ‘Harleywood’ felirat mellett, és a legendás motoros szobor a főúton Villachtól.

A European Bike Week® 2023-ban egyedülálló esemény lesz, amely három nagy évfordulót is megünnepel.

  • A Harley-Davidson 120. évfordulójának egész éves ünneplése mellett,
  • a 2023-as év továbbá a Harley Owners Group® 40. évfordulóját és
  • az első Harley-Davidson European Bike Week® esemény 25. évfordulóját is megünnepli a faaki tó mellett.

Szintén újdonság az idei évben, hogy lehetőség nyílik az újonnan bemutatott CVO™ Street Glide® és CVO™ Road Glide® modellek megtekintésére. Jelenleg ezek a Harley-Davidson Grand American Touring motorok tartalmazzák a márka által valaha gyártott legfejlettebb technológiai újításokat.

Ezenkívül elkészül egy új Adventure Zone is az European Bike Week® helyszínén, ami egy technikai off-road területet foglal magába. Itt a Dakar legendás alakjai, Joan Pedrero (Spanyolország) és Mick Extance (Egyesült Királyság), valamint a terepmotorozás szakértője és oktatója, Ralf Wiesenfeller (Németország) dinamikus bemutatókat, motoros oktatást és izgalmas terepmotoros vezetéstechnikai tréninget fognak tartani.

european bikeweek faaker see 2023 07 european bikeweek faaker see 2023 08 european bikeweek faaker see 2023 05 european bikeweek faaker see 2023 06 european bikeweek faaker see 2023 cimlap european bikeweek faaker see 2023 09 european bikeweek faaker see 2023 01 european bikeweek faaker see 2023 04 european bikeweek faaker see 2023 03

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

2023-as Harley-Davidson modellcsalád széles választékának kipróbálására van lehetőség a H-D Demo Zone-ban, kezdve a Sport, Cruiser kategórián át egészen az Grand American Touring motorokig. Továbbá, még több 120. évfordulós modell lesz látható a H-D Expón.

Az ingyenesen látogatható – Metzeler abroncsgyártó támogatásával megrendezett – Custom Bike Show-ra pénteken, szeptember 8-án kerül sor, ahol várják minden motorépítő jelentkezését, aki szeretné benevezni házilag épített Harley-Davidson motorját. Az összes résztvevő exkluzív ajándékokkal gazdagodhat. A kiállításon hat motor kategóriában 15 díj kerül átadásra, beleértve a Best in Show és a Metzeler Közönség díjat.

Ne feledkezzünk meg a szeptember 9-én, szombaton, megrendezésre kerülő legendás Harley-Davidson felvonulásról, amelyen ezernyi motoros vesz részt különböző márkájú motorkerékpárokkal, és amit helyi nézők ezrei figyelnek.

Öt estén át tartó szórakozás várja a látogatókat két színpadon, éjfél után is, több mint 100 árus kínálatával (ideértve a Harley-Davidson ruházati és alkatrész üzleteket is), ételárusokkal, bárokkal és számos egyéb programmal, amelyek egy hatalmas 25. évfordulós ünnepséggé varázsolják az eseményt.

Kolja Rebstock, az Európa, Közel-Kelet és Afrika régió alelnöke így nyilatkozott: “Ebben a 120. évfordulós évben számos hihetetlen mérföldkövet értünk el a Harley-Davidsonnál, és óriási örömmel várunk mindenkit a European Bike Week® 25. évfordulója alkalmából a Faaker See-nél, Ausztriában. Biztonságos utat, szabad motorozást kívánok – és találkozunk Faaker See-n!”

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük