CsajokMotorokMotoros csajokMotorozás

Éva a Baja Team Old Lady tagja

baja team old lady 4Pénzem nem volt, így hát vettem egy 125-ös ETZ-t (60 ezerért!). Jó állapotú kis gép volt, első tulajtól, garázsban tartotta, vigyázott rá, műszakilag jó volt. Szóval szerencsém volt vele!

A haverok segítségével elkezdtem építgetni-szépítgetni, megtanultam szerelgetni is. 250-es Jawa csepp tank, új lámpák, új szín, és előretolt lábtartó került rá (ez utóbbit később leszedtem, mert motorozhatatlannak bizonyult). Az ülést saját kezűleg faragtam (szó szerint)! Volt, hogy Jamahának nézték!

Motorozgattam, találkozókra jártam, hol egyik-hol a másik lányommal. Sajnos hosszabb túrákat sem a motorom sem a pénztárcám nem tett lehetővé. Ráadásul B-s jogsival nem nagyon mertem mozogni, és egy évig nem volt másik! Merthát az is sokba kerül… ugye!?

Volt, hogy összejötünk Jawákkal, Pancsikkkal, MZ-kkel, hogy együtt elguruljunk Harkányba az SWB bulijára. Azt nagyon élveztem! Általában a barátok elfogadták, hogy kicsi a motorom, ezért 80-90 volt a tempó. Ennek ellenére mindíg hívtak, hogy együtt guruljunk.

Ebből az időszakból köszönetet kell, hogy mondjak Csató Péter barátomnak, aki nagyon türelmesen mindíg mindenben támogatott, segített.

Egyik találkozón ismerkedtem meg a jelenlegi párommal, miután megcsodálta a kis MZ-t. Igazából egy motor ülés-varrás hozott össze bennünket, de ez már egy másik történet! Három hónapjába telt, mire rávett, hogy üljek fel mögé a motorjára egy próbakörre. Hiszen én nem utas vagyok! Azóta együtt rójuk az utakat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük