HírekMotorokMotorozás

Év végétől a boltokban lesz a Kawasaki J300-as robogója!

kawasaki j300A Kawasaki hamarosan debütál az első európai piacra szánt robogójával, a J300-al.

Az utóbbi években Európa-szerte megélénkült a kereslet az olyan stílusos, könnyen vezethető robogók iránt, amelyek rendkívül jó szolgálatot tesznek az elővárosi ingázás és a városi közlekedés során.

A Kawasaki kínálatában már eddig is voltak olyan motorok, amelyek ezekre a fogyasztói igényekre is választ tudtak adni, a népszerű ER sorozat, illetve a sokoldalú Versys modelleket kiegészítve, a J300-al most azonban teljessé válik a paletta.

Így a funkcionalitást előtérbe helyező vásárlóknak sem kell többé lemondaniuk majd az egyedülálló Kawasaki életérzésről. Az európai piacra lépés során ugyanis a márka számára elsődleges cél volt, hogy a robogó szegmensben is olyan modellel jelenjen meg, amely hitelesen testesíti meg a már említett „Kawasaki életérzést”.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Éppen ezért a márka külön designer csapatot állított fel, amely azt a feladatot kapta, hogy olyan robogót alkosson meg, amelyben a szenvedély testet ölt. A J300 már elnevezésében is ezt képviseli, a típusjelzésben található „J” ugyanis a japán „jyounetsu” szóból származik, amely szenvedélyt jelent.

Ez a tervezési vezérelv nem csak a hamarosan debütáló J300-nál, de a 2014-es szezon minden jelentős Kawasaki modelljénél is tetten érhető lesz. A J300 tervezése és a design a márka európai kutatás-fejlesztési részlegét és a Kawasaki Akashiban található üzemének mérnökeit dicséri.

A J300 először 2013. november 5.-én, az EICMA kiállításon mutatkozik be a sajtó és a nagyközönség előtt, de várhatóan már az év végétől a hivatalos Kawasaki kereskedésekben is elérhető lesz Európában.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük