CsajokMotoros divat

Esővel indul a szezon, de mi felkészültünk a fogadására

aruhaz ujdonsagokIgazi tavaszi napokat élünk: egyik nap szakad az eső és meg akarunk fagyni, másik nap ragyog a nap és húsz fok van. Ez már annak a jele, hogy indul a motoros szezon.

Természetesen mi sem tétlenkedünk… vége van a hideg téli estéknek. Sőt ezen a télen alig volt ilyen az igazat megvallva. Szóval ahogy minden évben ilyenkor, már készülődünk a szezonra, a szezon első kiállítására, és a ránk váró programokra.

Ezen a héten a motoros webáruház van soron. Kipótoljuk a hiányzó méreteket a Csajok a motoron kollekciójából, és készülünk pár újdonsággal is. Elsőként a sapkák kerültek sorra, mert már egy ideje kifogyott a raktárkészlet, és sokan reklamáltak emiatt.

A 2016-os szezonra négy fazont készítettünk a csamos baseball sapkákból. Mindegyiken a saját logónk látható igényes, hímzett változatban: 

  1. Készült egy fekete napellenző azoknak, akik csak a szemüket szeretnék védeni a naptól, és nem bánják, a fejüket közben kellemesen melegítni a nap.
  2. A rózsaszín baseball sapka hat paneles, puha, vastag vászonból van varrva.
  3. A fekete baseball sapka kicsit modernizált fazon. A képen is látszik, hogy az öt panel nem körkörösen van elosztva, hanem elöl egy vízszintes téglalapot alkot az egyik darab.
  4. Ilyen még nem volt. Ciklámen színben is készítettünk egy sapkát. Ebben a modellben annyi a csavar, hogy a csam logója feketével került rá a jobb láthatóság miatt. Ettől viszont sokkal vadabb, dögösebb lett a sapka.

Miközben a saját kollekciónkat frissítjük, folyamatosan töltjük az újabb termékeket az áruházba. A Louis katalógusából ezúttal az esőruhák voltak terítéken, figyelemmel a csapadékos időjárásra. Persze nem csak akkor van szükséged esőruhára ha ezen a héten tervezel motorozást, hiszen nyáron is bármikor belefuthatsz egy nagyobb zuhéba. Ha van nálad esőruha, akkor tuti elkerül a baj.

Sokan azt mondják, hogy az esőruha például remek dolog esőriasztónak is. Ha nálad van, jó eséllyel elkerül az eső. Na, ki tud ellenállni egy ilyen boszorkányságnak?

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kattints az áruházukra, és vedd meg még ma, ami még hiányzik a felszerelésedből!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük