CsajokMotoros csajok

Verus: Én chopper párti vagyok és voltam mindig is

verus 01Tartozom egy vallomással. Én még ténylegesen nem motorozom. Egyenlőre utas vagyok a férjem mögött. Idén kezdtem el tanulni motorozni.

Mostanában a Simsonnal nyomulok esténként, az a tanuló járgányom. Jövőre szeretném letenni a jogsit. Ha szezon vége lesz, szeretnénk venni nekem is choppert. Egy 535-ös Viragoban vagy egy Ls 650-ben gondolkodom. Aztán, hogy mi lesz majd meglátjuk.

Mióta együtt vagyunk a férjemmel azóta szerettünk volna egy nagymocit. Volt egy MZ, eleinte azzal jártunk találkozókra. Aztán eladtuk. Egy darabig nem volt semmi. 2006-ban összeházasodtunk, és összetáncoltam a pénz egy részét a mocira. A nászúton néztük ki a Vulcant. Hazafelé jövet tettünk egy kis kitérőt és lefoglalóztuk. Az az egy hónap mire miénk lett a Vulcan egy örökkévalóságnak tűnt.

Tavaly sajnos nem motoroztunk olyan sokat, mert külföldön voltunk. Na de idén mindent bepótolunk! Kéthetente motorostalálkozóra járunk. A mi motorunk egy Kawasaki Vulcan 1500. Sokan azt hiszik, hogy idős motor, mert Európában már nem gyártottak ilyet. 9 éves, amerikai kiadás. Én nagyon szeretem mert chopper létére nagyon dinamikus.

A mi motorunk nem kirakatmotor, ezen látszik, hogy motorozunk vele. Most, hogy rajta van a magas háttámla, már jól fel is lehet málházni. Valahányszor elindulunk a Vulcannal, alig tudom letörölni a vigyort a képemről. Messziről olyan a hangja mint a mennydörgés. Mondjuk az üres csővel nem is csoda.

Verus profilja

Mihelyst biztosnak érzem a tudásomat, ki fogom próbálni. Csak az a baj, hogy épphogy leér a lábam róla mivel elég magas. Az az igazság, hogy ez a moci nem kezdőknek való, mert elég nehezen kezelhető és vad. Imádok utasként is motorozni de a legjobb az lenne, ha végre már én mehetnék a sajátomon.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Én chopper párti vagyok és voltam mindig is. Számomra az az igazi motor. Na jó egy picit meginogtam az 1200-es naked Bandit felé, de az csak fellángolás volt.

verus 03

Túrázni nem nagyon járunk, esetleg helyben. Mi inkább találkozókra járunk. Jó kiszakadni a hétköznapokból egy-egy hétvégére és találkozni a többi motorossal. Ismerősöket szerezni. És egyáltalán csak úgy motorozni! Jó érzés, amikor megérkezel egy találkozóra és látod azt a sok szimpatikus motorost. Nem tehetek róla, de örül a szívem, amikor ilyen embereket látok. És egyből kiül a vigyor az arcomra.

Legutóbb Kisújszálláson voltunk. Előtte Újszilváson. Mindkét helyen most voltunk először, de nem utoljára! Nálam a prímet Újszilvás vitte. Tök jó ötletnek tartom, hogy csak motorosak jöhetnek be. Volt egy-két kivétel, de többségben csak azok az igazi vérbeli motorosok voltak. És ez olyan jó érzés volt! Sokan el sem hiszik, hogy ezek a zord kinézetű emberek milyen szimpatikusak és kedvesek.

Amikor elkezdtem tanulni a Simsonon, az úgy volt, hogy ráültem és mentem. A férjem azt mondta, hogy ez nem igaz. 🙂 Meglepődtem magamon én is. Mondta már többször, hogy menjek a Vulcannal, de én még nem érzem magam olyan biztosnak. Pedig a kisördög itt bujkál. Szóval az a véleményem, hogy a sex után a 2. legjobb dolog a motorozás.

Még annyit, hogy tök jó hogy van ez az oldal! Legalább összehozza valami a motoros csajokat.

Lányok, asszonyok széles utat! Üdv mindenkinek!

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük