EseményekMotorverseny

Elrajtolt az idei Budapest-Bamako Rally

budapest bamako start 2018 3Péntek délután kettőkor a Lurdy ház parkolójából indult el az idei Fapados Dakar. Motorosok kevesen vannak a mezőnyben, és női csapat is csak egy, tehát szurkoljunk nekik együtt!

A Mary Carry Bamako Team Orbán Marcsival és Garai Zsófival egy öreg Merci volánjánál egyedüli női csapatként indult idén a Budapest-Bamako Rallyn. A csajokkal jó hangulatban fényképezkedtünk a start előtt náhány órával, amikor még úgy tűnt, hogy van mit pakolniuk, intézniük bőven. A csajokat a facebookon ezen a linken tudjátok követni a rali ideje alatt. 

Ugyanígy voltak ezzel a motorosok is, akikből igen keveset találtam csak a mezőnyben, és nem volt egyszerű őket felkutatni a rengeteg furcsa járgány és hatalmas terepjáró között. A szlovák, és lengyel motorok mellett kettő magyar rendszámot láttam csak, egyikükről sikerült kideríteni, hogy ő Somogyi Viktor, aki egy KTM-mel indul neki a nagy kalandnak. 

A parkoló másik felében még két svéd rendszámú csodamasina várakozott felrajtszámozva, tulajdonosaik még mindig a karbantartási munkálatokkal voltak elfoglalva. 

{tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}Reméljük, az összes induló sikeresen veszi az akadályokat, {/tweetme}és jó élményekkel térnek vissza életük nagy kalandjáról! 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Budapest-Bamako Rally 2016 óta csak két évente indul, és idén már nem is Bamako, hanem a gambiai Banjul a cél, de mindez semennyiben nem csökkenti a túra és a verseny élvezeti értékét. A résztvevők három kategóriában indulnak: verseny, 4×4 kaland- és túra kategóriában. A versenyen magas színtű tájékozódási kalandrally vár az indulókra a világ legszebb tájain, a 4×4 kaland a versenyre nem vágyó offroadosok futama, a túra kategóriában pedig két ellenfelet kell majd legyőzni: az időt és a távolságot. 9000 kilométer 15 nap alatt.

budapest bamako start 2018 52budapest bamako start 2018 52budapest bamako start 2018 52budapest bamako start 2018 52budapest bamako start 2018 52budapest bamako start 2018 52

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük