EseményekMotorkiállítás

Elrajtolt az EICMA

alt69. alkalommal kerül megrendezésre az EICMA Milánóban.

 Bár a nagyközönségnek csak ma nyitja meg kapuit a nagymúltú kiállítás, és egészen vasárnapig látógatható lesz, a gyártók már hétfő óta sorra mutatják be legújabb modelljeiket. A sort hétfőn délután a Ducati kezdte a 1199-es légies Panigale bemutatásával. Utána következett a Honda, majd a nap zárásaként a Yamaha mutatta be újdonságait.

A Honda talán legnagyobb újdonsága az NC700S és az NC700X. Mindkét típust crossovernek aposztrofálja a gyár, így kapott az új modell kartervédőt, amiről reméljük a tesztek során kiderül, hogy nem csak látványelem. Az NC700S a neked verzió, míg az NC700X formavilága erősen Crossrunneres. 

Robogóból sem volt hiány, mind a Honda, mind a BMW mutatott egy-egy új darabot. A Honda Integra névre keresztelt járgánya átmenet a motor és a robogó közt, egész pontosan a két világ ötvözete. Kinézetre hátulról tényleg motornak tűnik, míg az eleje a jól megszokott, talán kissé futurisztikus formát hozza. A BMW két maxi robogót is bemutatott a G600 Sportot és testvérét, a G650 GT-t.

A KTM az elektromos motorok tervezésében és gyártásában is az élmezőnybe tartozik, így nem meglepő, hogy az év egyik legjelentősebb kiállításán mutatták be az e-Freerideot. Azonban, hogy a benzingőz szerelmesei se maradjanak hoppon, az új 690-es Dukeról is lerántották a leplet. Azonban nem csak a KTM készült elektromos motorral a milánói seregszemlére. A GasGas az első elektromos trial motort mutatta be, melynek fantázianeve a TXT-e lett. altaltaltaltalt

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük