Hírek

Elkezdődött a regisztráció a Distinguished Gentleman’s Ride-ra

distinguished gentlemans ride 2018 1Szeptember 30-án ismét világméretű megmozdulás keretében motoroznak az előkelő urak a prosztatarák ellen. Ha te is szertnéd támogatni a kutatásokat és megmenteni egy férfit, csatlakozz!

A ‘Distinguished Gentleman’s Ride’ a világ legnagyobb, klasszikus és épített motorok részvételével zajló, jótékonysági rendezvénye. A DGR résztvevői a világ minden táján azzal a szándékkal indulnak az évi egy alkalommal, azonos időben megrendezett eseményen, hogy támogatást gyűjtsenek a prosztatarák megelőzésére és gyógyítására, illetve a DGR szervezetével együttműködő, a férfiak egészségét a zászlajára tűző Movember Foundation céljaival azonosulva, adománygyűjtéssel segítsék annak tevékenységét is.

A DGR a köztudatban élő motoros rendezvényekhez képest kifejezetten emelt kategóriát képvisel, amely egyaránt kifejezésre jut a rendezvények eszmeiségében és a résztvevők megjelenésében is. 2017-ben a DGR-t 95 ország 581 városában, mintegy 95.000 motoros részvételével rendezték meg. A nemzetközi jótékonysági rendezvény 2017-ben 4.847.969 USD adományt gyűjtött a a prosztatarák megelőzésére és gyógyítására!

Az idei jótékonysági motorozás 2018. szeptemben 30-án lesz, és már megvan a budapesti helyszín és a teljes útvonal is publikus. Legalábbis azok számára, akik a központi honlapon keresztül regisztrálnak. 

distinguished gentlemans ride 2018 3A rendezvényre eddig (2018. augusztus 15.) 96-an regisztráltak, és összesen 745 dollárt gyűjtöttek össze. Annak ellenére, hogy a jótékonysági motorozás a férfiakról szól, a nők sincsenek kizárva, ők is ugyanúgy részt vehetnek a regisztráció után a megfelelő motrral és a rendezvény stílusának megfelelő öltözékben. A motorokra vonatkozó szabályokat az alábbi ábra mutatja. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

distinguished gentlemans ride 2018 2

(Azt hiszem, én hiába regisztráltam, nem vehetek részt a motorommal, de legalább támogatom az eseményt. Tegyél így te is!)

A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTEL CSAK A KÖZPONTI HONLAPON TÖRTÉNT SIKERES REGISZTRÁCIÓ UTÁN LEHETSÉGES! 

distinguished gentlemans ride 2018 4

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük