HírekMotorokMotorozás

Elindult a 2023-as autópálya matrica elővásárlás. Ne halaszd az utolsó pillanatra!

2023-as autópálya matrica elővásárlásElindult a 2023-as autópálya matrica elővásárlás. Veddmeg most a 2023-as matrcicákat és felkészülten várhatod az Újévet!

Ha sokat vagy úton, és csak gyűlnek a hivatalos tennivalók az utolsó hetekre, ne halogasd a vásárlást! Legyél te a legnyugodtabb sofőr az év végi hajrában!

Vásárold meg már most a 2023-as éves megyei vagy éves országos autópálya matricádat gyorsan és kényelmesen elővételben a személyautódra vagy a motokerékpárodra.

Az autópálya matricák akár karácsonyi ajándékba is adhatók, ami nagy segítség annak, aki évente többször utazik az ország területén belül. Sőt, céges felhasználók esetén az e-matrica díját még az idei költségek terhére elkönyvelhetik.

Fontos információ:

Az elővásárolt éves matricák érvényességének kezdete 2023. január 1., nem pedig a vásárlás napja vagy egyéb más nap, így ezek a jogosultságok idén még nem használhatók!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az e-matricák ára 2023-tól emelkedik, az elővásárlásban is már az új árak szerepelnek. Az éves e-matricák érvényessége: 2023. január 1- 2024. január 31.

Ne vásárolj megszokásból!

A D1 díjkategória 2015. január 01-től csak SZEMÉLYGÉPKOCSIK és MOTORKERÉKPÁROK számára vásárolható az alábbi megkötések mellett:

D1: “Motorkerékpár, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű, legfeljebb 7 személy szállítására alkalmas személygépkocsi és annak vontatmánya.”

Amennyiben az Ön gépjárműve nem felel meg a fent megadottaknak, abban az esetben D2 díjkategóriájú matricát kell vásárolnia:
D2: “személygépkocsi 7 fő felett, lakóautó, tehergépkocsi”

Például:

  • 8, 9 fő szállítására alkalmas személygépkocsi
  • Lakóautó
  • Tehergépkocsi (mint például a 2,3, stb. fő szállítására alkalmas kisteherautó, furgon, pickup stb.)

 

Címlapkép: tverdohlib

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük