fbpx
HírekMotorokMotorozás

Elindult a 2022-es autópálya matrica elővásárlás

Autópáéya matrica online elővásárlás

Sokat vagy úton, és csak gyűlnek a hivatalos tennivalók az utolsó hetekre? Legyél te a legnyugodtabb sofőr az év végi hajrában!

Vásárold meg már most a 2022-es éves megyei vagy éves országos autópálya matricádat gyorsan és kényelmesen elővételben.

Most kényelmesen, kapkodás nélkül megveheted a 2022-től érvényes e-matricákat.

Az autópálya matricák akár karácsonyi ajándékba is adhatók, ami nagy segítség annak, aki évente többször utazik az ország területén belül. Sőt, céges felhasználók esetén az e-matrica díját még az idei költségek terhére elkönyvelhetik.

Az online, kontaktmentes vásárlással ráadásul elkerülhető a másokkal való érintkezés és a sorban állás a benzinkutakon.

Az online vásárlás most nem csak kényelmes, hanem felelősségteljes döntés is! Az már csak extra haszon, hogy így felkészülten várhatod az Újévet!

Fontos információ:

Az elővásárolt éves autópálya matricák érvényességének kezdete 2022. január 1., nem pedig a vásárlás napja vagy egyéb más nap, így ezek a jogosultságok idén még nem használhatók! Az érvényesség vége 2023. január 31., így összesen 13 hónap érvényességi idővel számolhatnak az elővásárlók.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x