HírekMotorbemutatóMotorokMotorozás

Elindul a Honda X-ADV sorozatgyártása!

HONDA X ADVA Honda Motor Europe vezetősége jóváhagyta az új, kategóriateremtő modell szériagyártását. Az X-ADV névre keresztelt, különleges kétkerekű 2017-ben kerülhet a márkakereskedésekbe.

Az újonc a 2015-ben, szintén Milánóban bemutatott City Adventure tanulmánymodell műszaki megoldásaira épül, azaz megőrizte kalandmotoros stílusát, de a mindenesekre jellemző praktikum, kényelem és teljesítmény segíti pilótáját a hétköznapokon és a hétvégi barangolásoknál.

Felegyenesedett üléspozíciója révén remek láthatóságot garantál a sűrű forgalomban és az ösvényeken, hosszú rugóútjaiból fakadóan pedig a legrosszabb minőségű útburkolaton is elboldogul.

Emellett a Honda X-ADV használati értékét öt fokozatban állítható szélvédő és terepes bukósisak befogadására is alkalmas tárolórekesz növeli, minden adott tehát a gondtalan motorozáshoz.

Miként az X-ADV érkezése mutatja, a Honda továbbra is élen jár a fejlesztésekben, s hagyományaihoz hűen keresi az új utakat, hogy megkönnyítse és jobbá tegye az emberek életét. Igazodva az innovatív koncepcióhoz, az X-ADV a Honda különleges duplakuplungos váltójával lép majd színre.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Honda X ADV

A modell 2016 novemberében, a milánói EICMA motorkiállításon debütál, a seregszemle 2016. november 8. és 13. között várja a látogatókat. A műszaki adatokat a nemzetközi premiert követően hozza nyilvánosságra a márka.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük