fbpx

Elhunyt szeretteim előtt tisztelgek a tetoválásaimmal!

gyor melinda tetovalas2A tetoválásaim a családomhoz, az életemhez köthetőek… Van egy fiam, aki már 13 éves. Az anyai szeretet, a kettőnk közti kapcsolat ihlette a babás tetkót. Azért választottam pont ezt a mintát, mert anyukám elhunyt, és ebben a képben ez is benne van…

… mint ahogyan az anyai- és a nagyszülői kötődés is. Lehetek én, aki a gyereket fogja, és ő a szomorú, mert korán itt kellett minket hagynia. Viszont ő is lehet, aki a babát fogja, és akkor az én arcom a szomorú, mert nem élhette meg azt ,hogy az unokája felnő. Kicsiként tarthatta csak a karjaiban, bár tudom, az utunkat végigkíséri.

A rózsás tetkó is szintén anyukám emlékére készült. A két kézfejem, az életet és a halált szimbolizáljak számomra. Nagy hatással volt és van az életemre a szüleim elvesztése. Ettől függetlenül egy pozitív ember vagyok, tudom, hogy ők most egy sokkal jobb világban vannak!

A tetoválásokat Futó Ferenc Krisztián művész úr készítette, a Needle World Tattoo Studioban, Törökszentmiklóson. Remélhetőleg még sok tetoválást fog nekem készíteni!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x