HírekMotorokMotorozás

Elárverezték a No time to Die című James Bond filmben használt Triumph Srambler 1200 XE motorkerékpárt

James Bond No Time To Die Triumph Scrambler 1200 XE árverésA Triumph Scrambler 1200 XE, amelyet a Nincs idő meghalni című film akciójeleneteiben használtak, 138 600 fontért kelt el a James Bond-filmek 60. évfordulója alkalmából rendezett jótékonysági árverés keretében.

Október 5-e lesz a James Bond-nap, napra pontosan 60 évvel az 1962-ben bemutatott Dr. No című film megjelenése után.

A Triumph Motorcycles által szállított Scrambler 1200 XE-t a legújabb 007-es film, a No Time To Die (2021) forgatása során Daniel Craig, James Bond szerepében, valamint Paul Edmondson és Martin Craven profi kaszkadőrök is lovagolták.

A Scrambler 1200 XE eredetileg 20 000 és 30 000 font közötti becsült értékkel indult, majd az interneten a figyelemre méltó 138 600 fontért kelt el.

A Scrambler 1200 XE eladásából befolyt 67 millió forintnyi összeget a független Severn Hospice szervezetnek ajánlják fel, amely ingyenes ellátást nyújt a Shropshire, Telford & Wrekin és Közép-Wales területén élő, súlyos betegséggel küzdő családoknak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Rázva, nem keverve: James Bond-témájú Triumph Tiger 900

Az árverésen összesen 25 tétel szerepelt, köztük járművek, órák, jelmezek és egyéb, a 25. Bond-filmhez, a Nincs idő meghalni című filmhez kapcsolódó kellékek, az utolsó 6 tétel pedig annak a 6 színésznek szólt, akik eddig a Bond-figurát játszották.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük