HírekEseményekMotorokMotoros túraMotorozás

Együtt egyedül: The Distinguished Gentleman’s Ride szólóban

The Distinguished Gentleman's Ride

A közösségi távolságtartási szabályok nem kerülték el a jótékonysági rendezvényeket sem. Az idei The Gentleman’s Ride szervezői azt kérik a részvevőiktől, hogy ezúttal egyedül motorozzanak 2020 szeptember 27-én.

A Triumph Motorcycles  a Movember Alapítvány egyesítette erőit, hogy 2020-ban is méltón ünnepelhessenek az úriemberek. A DGR talán soha nem volt relevánsabb, mint most, amikor az eddig megismert világunk ilyen hatalmas kihívások előtt áll.

Annak érdekében, hogy a támogatásokat összegyűjthessék a férfiak egészségéért az idei motorozással és elköteleződjenek a férfiak mentális egészsége mellett, a szervezők azt kérik, hogy ezen a napon világszerte öltsék fel a motorosok a legjobb öltönyüket és egyedül motorozzanak a prosztatarák elleni kutatás és a mentális egészség támogatása érdekében.

A Distinguished Gentleman’s Ride-ot (DGR) Mark Hawwa alapította az ausztráliai Sydney-ben. Egy olyan fotó inspirálta, amelyen a Reklámőrültek című film karaktere, Don Draper egy klasszikus motorkerékpáron ül, miközben a legjobb öltönyét viseli.

Mark úgy gondolta, hogy a tematikus motorozás nagyszerű módja lenne a motorosokkal szembeni gyakran negatív sztereotípiák ledöntésének, miközben összekapcsolná a globális motorkerékpáros közösséget, hogy pénzt gyűjtsön a minden motoros számára fontos ügyért.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az esemény 2012 óta évről-évre növekvő számú motorost vonz, és 2019-ben új adománygyűjtési és részvételi rekordokat állítottak fel: 6 millió dollárt gyűjtöttek, több mint 116 000 résztvevő motorossal, 104 országban.

Don Draper The Distinguished Gentleman's Ride
Don Draper The Distinguished Gentleman’s Ride, Fotó: Pinterest

A DGR küldetésének fenntartása érdekében – miközben alkalmazkodik ehhez a kihívásokkal teli időszakhoz – a 2020-as DGR most első alkalommal egyéni esemény lesz. A résztvevők a “Kedves Úriemberek” együtt motorozása helyett  a mozgalom szellemében egyedül motoroznak majd, vagy maximum egy velük egy háztartásban élő utassal.

Ez az új formátum lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megfeleljenek az egyes országokban érvényben lévő, eltérő szociális távolságtartási szabályoknak, miközben megosztják motorkerékpárok iránti szenvedélyüket, és egyúttal hozzájárulnak a Movember ügyhöz és a közösségi médián keresztül terjesztik a tudatosságot.

A Triumph büszke arra, hogy ismét partnere a The Distinguished Gentleman’s Ride-nak. Hogy támogassa ezt a hihetetlen eseményt, és ösztönözze a Triumph rajongóit, hogy támogassák a DGR-t, és öltözzenek úriembernek, négy vadonatúj motorkerékpárt adományoz a Modern Classic termékcsaládjából, hogy a világ három legnagyobb adománygyűjtőjének és a Gentlefolk verseny győztesének adományozzák azt.

A rendezvény honlapján már lehet regisztrálni az eseményre és adományozni a Movember alapítvány számlájára.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük