CsajokHírekMotoros divat

Egyre bővül a család: KAPPA Stryker univerzális táskák motorosoknak

KAPPA Stryker motoros táska 2022Tavaly a KAPPA márka bevezette a STRYKER-t, egy alapvető dizájnvonalat, amely kezdetben két univerzális és bővíthető puha táskából állt.  A kollekció most három új taggal bővült.

A Kappa STRYKER termékcsaládja, amely figyelemre méltó sokoldalúságának és praktikus és biztonságos rögzítési rendszerének köszönhetően gyakorlatilag bármilyen motorkerékpárhoz vagy robogóhoz alkalmazkodik, idén 3 új modellel bővül, amelyek használatukban és kapacitásukban különböznek, de intelligens kialakításukban és rendkívül műszaki anyagukban hasonlóak – mind a Reach-előírásoknak megfelelően készültek, vízállóak és kopásállóak.

A KAPPA Styker modellcsalád három új belépője az ST102W vízálló hengertáska, az ST103W nyeregtáska és a praktikus ST104W málhazsák. Minden modellben közösek a technikai anyagok, az állítható pántok, amelyek segítségével gyorsan felrögzíthetőek a motorkerékpárra, és a határozottan inkluzív ár!

ST102W hengertáska

Ez a 30 literes kapacitású, meglehetősen kompakt méretű palackzsák a nyeregre vagy a csomagtartóra rögzíthető a mellékelt két állítható rugalmas pánttal.

A tartós, varratmentes, nagyfrekvenciás hegesztéssel készült, nagyszilárdságú PVC-ből készült és praktikus csavarzárral ellátott modell biztosítja, hogy a tartalma teljesen vízálló legyen.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Végül egy könnyen hordozható fogantyú és egy vállpánt is rendelkezésre áll.

ST103W nyeregtáska

Ez a nyeregtáska anyagában és műszaki jellemzőiben megegyezik a fent említett hengertáskával, beleértve a kézben hordozáshoz szükséges fogantyút és hevedert, valamint a vízhatlanságot biztosító csavarzáras zárást.

A lényeges különbség a 40 literes űrtartalomban, valamint a kissé nagyobb formában és méretekben rejlik. A motorkerékpárra való rögzítés itt is nagyon egyszerű: csak a termékhez mellékelt két állítható, univerzális rugalmas pántot kell használni.

ST104W málhazsák

Sokoldalú, kompakt és a fogantyúnak és a kényelmes, párnázott hevedereknek köszönhetően a KAPPA új nyeregtáskája kézi hordozásra is ideális. Ez a 15 literes űrtartalmú cargo modell az állványra vagy az oldaltáska tetejére rögzíthető a 4 állítható és univerzális heveder segítségével.

Az ST104W 250D Tarpaulin PVC-ből készült és a mindig jelenlévő csavarzárral ellátott, magas szintű vízállóságot képes garantálni.
A műszaki jellemzők közé tartozik a praktikus hátsó hálós zseb, a jobb láthatóságot biztosító fényvisszaverő nyomatok, valamint a táska szerkezetének nagyobb alátámasztását biztosító megerősített belső rész.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük