HírekMotorbemutatóMotorok

Egy új herceg a ringben: KTM 890 DUKE GP 2022 

KTM 890 Duke GP 2022

A KTM 890 DUKE GP egyedi, GP-ihletésű festéssel mutatkozik be, tovább erősítve a KTM 890 DUKE ultraéles utcai harcos imázsát.

Az új Duke egy kompakt és kiegyensúlyozott teljesítményű motorkerékpár, amelyet a gyors országutakat kedvelő motorosok számára készítettek. Ideális egyensúlyt teremt a nagy teljesítmény és az agilitás, valamint a valós vezetési igények és a használhatóság között.

A KTM 890 DUKE GP a lenyűgöző LC8c párhuzamos ikermotort használva tekintélyes 115 lóerőt és 92 Nm-t présel ki magából. És mivel az LC8c a legkompaktabb motor ebben a szegmensben, így ezzel a hajtóművel a kategória legagilisabb motorkerékpárja lett a szegmensben.

Ugyanez elmondható az általános kialakításról is. A herceg agresszív kiállású, a KTM-re jellemző dizájnelemekkel és céltudatos, kompakt arányokkal tündököl. Részben a könnyűszerkezetes kivitelezésnek és a fejlett mérnöki munkának köszönhetően a KTM 890 DUKE GP az egyik legkönnyebb motorkerékpár is a kategóriájában, különös figyelmet fordítva az általános vezetési élményre.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az agilis és precíz kezelhetőség a kifejezetten a sportos utcai motorozáshoz kifejlesztett geometria jóvoltából a DUKE GP a kezelhetőségről szól. A kiváló minőségű WP APEX felfüggesztés mindkét végén tökéletes kapcsolatot biztosít az úttal, és elősegíti a végső vezetési magabiztosságot.

Az elektronika terén a KTM 890 DUKE GP a középkategóriás szegmens egyik legfejlettebb és legteljesebb csomagjával büszkélkedhet, többek között a Cornering MTC-vel, amely 6D dőlésszög-érzékelővel rendelkezik, és nemcsak az oldalirányú és az előre-hátra dőlést érzékeli, hanem a drift pozíciót is.

A menetmódok szokásos választéka – nevezetesen a RAIN, a STREET, a SPORT és az opcionális TRACK üzemmód – biztosítja, hogy a vezető egyénre szabottan szabályozhassa a kipörgésgátlót és a gázpedálvezérlést. Ezek, valamint a szokásos kapcsolt elemek, a kanyar ABS, a Supermoto ABS, a színes TFT-kijelző és a LED-világítás mindenütt félelmetes ellenféllé teszik a KTM 890 DUKE GP-t bármely utcai küzdelemben.

2022-re a KTM 890 DUKE GP izgalmas vizuális alternatívaként csatlakozik a DUKE kínálatához, GP-eredetű fényezéssel és harsány KTM narancssárga palettával. Agresszív stílusát tovább fokozó új utasülés-borítással és “R” stílusú narancssárga kerekekkel kiegészítve büszkén adja tudtára szándékait.

A már legendás teljesítményéhez és karakteréhez illő új megjelenéssel a KTM 890 DUKE GP még inkább kiemelkedik a tömegből. A speciálisan kifejlesztett KTM PowerParts kiegészítők segítségével még intenzívebbé tehetjük a motorozást. A KTM PowerWear ruházati választéka biztosítja, hogy a motoros a KTM 890 DUKE GP teljesítményéhez igazodjon megjelenésében is.

A 2022-es KTM 890 DUKE GP 2022 márciusától érkezik a hivatalos KTM kereskedésekbe.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük