fbpx

Egy motor egy képért

210 Fotowettbewerb2006Ezen a hétvégén egy Yamaha MT-03-ast sorsolnak ki a legjobb fotók beküldői között. Kikötés nem volt, nem csak profik nevezhettek. Csak a témát adták meg előre, ami mi más lehetett volna, mint a motor.

Ma nyitja meg kapuit a nagyközönség számára a kölni INTERMOT, Európa egyik legnagyobb motorkerékpár és robogó szakkiállítása. A hatalmas csarnokokat harminchat ország 1132 kiállítója tölti meg, hogy legújabb termékeiket a szakma és a motorosok is megcsodálhassák. A legújabb kétkerekűek mellett a kiegészítőket, ruházatot, alkatrészeke gyártó és forgalmazó cégek is megtalálhatók a kiállításon.

Az eseményen a nagyobb gyárak hatalmas, látványos standokon mutatják be újdonságaikat. A Honda például a tavalyinál majdnem 50%-kal nagyobb területen, 2100 m2-en állít ki, azonban a madarak azt csiripelték, hogy újdonságainak nagy részét a milánói EICMA-ra tartogatja a cég. Nem úgy, mint a BMW, a Yamaha és a Kawasaki, akik itt tervezik elpuffogtatni a nagyobb petárdáikat.

A kiállítással egy időben egy fotópályázatot is meghirdetett az Intermot és a Photokina. A beküldött 3249 képből a döntőbe jutott ötvenet ma délutántól nézhetik meg a látogatók a kölni vásárvárosban. És ahhoz képest, hogy bárki nevezhetett egy fényképpel, igazán jelentős az ajándék, amit a hét végén a legjobb fotó beküldőjének átadnak. Azt hiszem, sokan elfogadnák közülünk is a Yamaha MT-03-at!

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x