Edina motorozni tanul

A viharvert Marauder

kerdojelEgy ideje böngészem a motoros hirdetéseket, de azt nem gondoltam volna, hogy „házhoz jön" egy Marauder...

 

 

Nyakamba vettem a várost, hogy motoros csizmát nézzek magamnak. Rájöttem, hogy bakancsban, amit szintén felpróbáltam, szörnyen érzem magam, ezért muszáj valami másfajta lábbelit néznem.

A feles biker csizma mellett döntöttem, de sajnos az én kis méretemben nem találtam a boltban. De ami késik, nem múlik!

Még fel sem ocsúdtam a felismerésből, hogy „hát ez most nem jött össze", amikor rohan át a barátnőm a majdnem szomszédos motoros boltból, ahol dolgozik és közli: „Itt egy srác egy 250-es Marauderrel, amit éppen árul! Gyereee!"

Pontosan kijött a srác, bemutatkoztunk egymásnak és megmutatta nekem a kis kedvencét, a Suzuki gépet, melytől meg akar válni, mert nagyobb motort szeretne vásárolni.

HIRDETÉS (x)

Direkt elhatároztam, hogy valamelyik olyan barátommal megyek majdan motornézőbe, akinek sok éves tapasztalata van, és zsigerből megmondja a tutit az adott vassal kapcsolatban.

Ez most nem jött össze, ezért a megérzéseimre hagyatkoztam. A Maraudert, ami előttem állt, csak pár éve vette a srác. A kilométerórát szerinte már akkor előre tekerték, de ő nem állította vissza.

A tankon van egy behorpadás, amit azért nem csináltatott meg, mert mondták neki, hogy sérülne a belső réteg. A márkajelzés le van csiszolva a tankról. A kipufogó rozsdásodik.

A háttámla viszont gyönyörűen meg van csináltatva, ezt még a jelenlegi tulajdonos készíttette külön erre a motorra.

Tisztában vagyok azzal, hogy a külső jegyek nem annyira mérvadóak és az a fontos, mit tud a motor és mit lát rajta az, aki ért hozzá. De, az is fontos, mennyit kell majd a későbbiekben rákölteni, hogy a jelenlegi hibákat kiküszöböljük.

Mindenesetre, nem éreztem azt, hogy megszólított volna a vas, és az az ár, amit kér érte, szerintem sok (500 ezer forint).

Telefonszámot cseréltünk a sráccal, de igazából, már 10 perc elmúltával tudtam, hogy „nem".

Kíváncsi leszek, tényleg bejön-e, amit sokan tanácsoltak, hogy majd karácsony körül lemennek a motorárak, akkor próbálkozzam. Majd látjuk!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!