Edina motorozni tanul

A viharvert Marauder

kerdojelEgy ideje böngészem a motoros hirdetéseket, de azt nem gondoltam volna, hogy „házhoz jön" egy Marauder...

 

 

Nyakamba vettem a várost, hogy motoros csizmát nézzek magamnak. Rájöttem, hogy bakancsban, amit szintén felpróbáltam, szörnyen érzem magam, ezért muszáj valami másfajta lábbelit néznem.

A feles biker csizma mellett döntöttem, de sajnos az én kis méretemben nem találtam a boltban. De ami késik, nem múlik!

Még fel sem ocsúdtam a felismerésből, hogy „hát ez most nem jött össze", amikor rohan át a barátnőm a majdnem szomszédos motoros boltból, ahol dolgozik és közli: „Itt egy srác egy 250-es Marauderrel, amit éppen árul! Gyereee!"

Pontosan kijött a srác, bemutatkoztunk egymásnak és megmutatta nekem a kis kedvencét, a Suzuki gépet, melytől meg akar válni, mert nagyobb motort szeretne vásárolni.

HIRDETÉS (x)

Direkt elhatároztam, hogy valamelyik olyan barátommal megyek majdan motornézőbe, akinek sok éves tapasztalata van, és zsigerből megmondja a tutit az adott vassal kapcsolatban.

Ez most nem jött össze, ezért a megérzéseimre hagyatkoztam. A Maraudert, ami előttem állt, csak pár éve vette a srác. A kilométerórát szerinte már akkor előre tekerték, de ő nem állította vissza.

A tankon van egy behorpadás, amit azért nem csináltatott meg, mert mondták neki, hogy sérülne a belső réteg. A márkajelzés le van csiszolva a tankról. A kipufogó rozsdásodik.

A háttámla viszont gyönyörűen meg van csináltatva, ezt még a jelenlegi tulajdonos készíttette külön erre a motorra.

Tisztában vagyok azzal, hogy a külső jegyek nem annyira mérvadóak és az a fontos, mit tud a motor és mit lát rajta az, aki ért hozzá. De, az is fontos, mennyit kell majd a későbbiekben rákölteni, hogy a jelenlegi hibákat kiküszöböljük.

Mindenesetre, nem éreztem azt, hogy megszólított volna a vas, és az az ár, amit kér érte, szerintem sok (500 ezer forint).

Telefonszámot cseréltünk a sráccal, de igazából, már 10 perc elmúltával tudtam, hogy „nem".

Kíváncsi leszek, tényleg bejön-e, amit sokan tanácsoltak, hogy majd karácsony körül lemennek a motorárak, akkor próbálkozzam. Majd látjuk!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szoktam mondani, hogy az elhatározás, a kitartás, meg mittomén mik visznek előre. Meg hogy bizonyos...
Bővebben...
Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!