Edina motorozni tanul

Örökre beszabadultam a forgalomba!

Tartalomjegyzék

altAz első, sikertelen vizsga után eltelt időszakban volt időm átgondolni a hibáimat és remélni, hogy tanultam is belőlük.

Két hét múlva örökké – gondoltam, amikor útban voltam Szentendrére, hogy újra nekiveselkedjek a forgalmi vizsgának. Most már sikerülnie kell és kész!

HIRDETÉS (x)

Remegett a gyomrom, de a múltkori idegbajos hülyeségeimet rég kiöltem magamból. Higgadtan próbáltam venni az előttem álló akadályokat.

A pomázi rutinpályára érve, kiderült, hogy ugyanaz a vizsgabiztos lesz velünk, aki eleinte a mumusom volt, de most valahogy megnyugtató érzés fogott el. Főleg, amikor a motor ellenőrzése után, a szája szélén megbúvó mosollyal csak annyit mondott, hogy „most ügyesen”.

Nevetve ültem fel a vasra. A vizsgázó társam ment előttem, ez volt a „parancs”. A rutinpályáról kivezető útra érve, szépen besoroltunk egymás mögé, és haladt a konvojunk a főút felé. A srác, aki előttem hajtott, hirtelen beindult, nem állt meg a Stop táblánál normálisan, hanem elhúzott. Úgy itt hagyott bennünket, hogy csoda!

Tudtam, hogy nagy butaságot csinált, de a vizsga folyt tovább, hiszen amúgy is még az elején tartottunk. Amikor beértünk Szentendrére, megkaptuk az utasítást, merre menjünk.

Élveztem a vezetést, füleltem élesen, mit mond az oktató, és az előttem haladó hibáit próbáltam nem elkövetni. Már megszoktam, hogy nem szabad másolni a társam tetteit, ez rendesen belém égett.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!