Edina motorozni tanul

Örökre beszabadultam a forgalomba!

Tartalomjegyzék

altAz első, sikertelen vizsga után eltelt időszakban volt időm átgondolni a hibáimat és remélni, hogy tanultam is belőlük.

Két hét múlva örökké – gondoltam, amikor útban voltam Szentendrére, hogy újra nekiveselkedjek a forgalmi vizsgának. Most már sikerülnie kell és kész!

HIRDETÉS (x)

Remegett a gyomrom, de a múltkori idegbajos hülyeségeimet rég kiöltem magamból. Higgadtan próbáltam venni az előttem álló akadályokat.

A pomázi rutinpályára érve, kiderült, hogy ugyanaz a vizsgabiztos lesz velünk, aki eleinte a mumusom volt, de most valahogy megnyugtató érzés fogott el. Főleg, amikor a motor ellenőrzése után, a szája szélén megbúvó mosollyal csak annyit mondott, hogy „most ügyesen”.

Nevetve ültem fel a vasra. A vizsgázó társam ment előttem, ez volt a „parancs”. A rutinpályáról kivezető útra érve, szépen besoroltunk egymás mögé, és haladt a konvojunk a főút felé. A srác, aki előttem hajtott, hirtelen beindult, nem állt meg a Stop táblánál normálisan, hanem elhúzott. Úgy itt hagyott bennünket, hogy csoda!

Tudtam, hogy nagy butaságot csinált, de a vizsga folyt tovább, hiszen amúgy is még az elején tartottunk. Amikor beértünk Szentendrére, megkaptuk az utasítást, merre menjünk.

Élveztem a vezetést, füleltem élesen, mit mond az oktató, és az előttem haladó hibáit próbáltam nem elkövetni. Már megszoktam, hogy nem szabad másolni a társam tetteit, ez rendesen belém égett.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!