Edina motorozni tanul

Jól ismered Szentendrét?

altIsmét kaptam egy társat magam mellé. A srác robogóval érkezett a motoros iskolához.

Elkezdtünk beszélgetni, míg vártuk Istvánt, hogy indulhassunk, és elmondja az instrukciókat. Újdonsült motoros barátom Istvánnál szerezte meg anno az autós jogsiját, és robogóval rója régóta a város utcáit. De, most úgy döntött, elérkezett az idő egy nagyobb járgány vásárlásához. Úgy gondolta, a kisujjából kirázza ezt a menetet.

A kis gép után azért beletelt egy kis időbe, míg megszokta a nagy vasat, de jól kezelte a motort. Sajnos beleesett abba a hibába, amibe általában az emberek szoktak: már tud mindent, és penge mindenből.

HIRDETÉS (x)

Út közben világossá vált a számára, hogy ez nem így van. Állandóan István hangját hallottuk a fülünkben. A szokásosnak mondható vétkek ilyen esetekben, a besorolások a lámpáknál, a kanyarokban... A srác hiába ismerte jól Szentendrét, sajnos rosszul rögzültek belé azok a dolgok, amiknek nem kellett volna.

Tehát, hibát hibára halmozott. Azt kell mondanom, így én is jobban odafigyeltem mindenre, és amikor láttam már előre, hogy ez nem lesz jó, nem követtem a hülyeségét. Rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok egy teljesen reménytelen eset, és azért sikerült már belém verni pár dolgot. Az a jó érzés, amikor magától ráeszmél az ember lánya, mit ne tegyen, és mit igen.

Az elején, ugyebár azon voltam fennakadva állandóan, hogy lehetséges az, hogy egy másodperc alatt döntsek egy közlekedési szituációban. És persze helyesen!

Nos, nem is annyira brutálisan nehéz… Megvolt az aznapi sikerélményem…alt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!