EseményekMotorkiállítás

Dupla dinamit Szlovéniában

moto boom celje radical garage 2012 3 71A második szlovéniai Moto Boom motorkiállításon ismét magyar építő lett a legjobb. És ha ez nem elég, a legjobb bobber is…

Idén második alkalommal rendezte meg a szlovén Bikers World magazin 2012. április 12-15. között a Moto Boom motorkiállítást és szépségversenyt. A rendezvény Celjében, a vásárvárosban több más rendezvénnyelegyidőben zajlott – akárcsak a mi Budapest Motor Fesztiválunk.

A szlovén kiállítók mellett természetesen érkeztek motorépítők a szomszédos országokból is, így a horvát, és makedón műhelyeket németek és egy osztrák építő egészítette ki. Magyaroszágot egyetlen műhely a Radical Garage képviselte.

 

Görbe Sándor, a magyar műhely tulajdonosa elmesélte, hogy a két évvel ezelőtti sikeres szereplés után ebben az évben meghívott vendég volt a rendezvényen. A szlovén szervezők pedig kitettek magukért, úgy sürögtek a magyar építő körül, mintha valami világsztár lenne, és persze az is, csak még Magyarországon nem tudatosítottuk ezt.

Még több kép a galériában!A motor-szépségversenyen a következő kategóriákban versenyeztek az egyedi gépek: bobber, chopper, bugger, streetfighter, legjobb custom, és best of show. Habár a mezőny a szokásoknak megfelelően igen erős volt, Sanyiék ismét tartoltak. A már itthon is megismert, saját építésű El Cammino ugyanis a legjobb bobbernek járó kupát hozta el. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A legújabb remekmű, ami egy párezer kilométert megtett, gyári állapotú Triumph Bonneville T100 blokk köré épült, és januárban már bizonyított, hiszen Veronában a Motor Bike Expon különdíjat nyert, ezúttal a motorshow legjobb motorja lett.

A magyar Radical Garage műhely tehát két díjat zsebelt be a nemzeteközi mezőnyben, és ezzel ismét Magyarország hírnevét öregbítette szomszédainknál. Gratulálunk Görbe Sanyiéknaka sikerhez!moto boom celje radical garage 2012 3 12moto boom celje radical garage 2012 3 25moto boom celje radical garage 2012 3 7moto boom celje radical garage 2012 3 1

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük