HírekMotor felszerelésMotorok

Teljes biztonság nedves pályán

SportSmart1Versenyminőségű keréktapadás, teljes biztonság nedves pályán, pénztárcakímélő abroncskopás – mindezeket együtt tudja az új hipersport-abroncs.

A Dunlop SportSmart a tartósság és a teljesítmény kiemelkedő kombinációját nyújtó hipersport-abroncs utcai és alkalmi trackday motorosok számára egyaránt. A cég minden országúti és motorsport tapasztalatát ebbe a projektbe összpontosítva mérföldkövet teremtett a kormányozhatóság és a biztonság terén.

Útviszonyoktól függetlenül, akár száraz versenypályán vagy nedves földúton a SportSmart teljesítményének legjavát nyújtja, és a kemény túrák kilométerei sem jelentenek számára gondot. A vezetők érzékelhetően nagyobb futásteljesítményt várhatnak a SportsSmarttól, mint más hipersport-abroncsoktól. A Dunlop három úttörő technológiát használt fel egyszerre a gumiabroncs fejlesztésénél, amelyek a következők: MultiTread keverék, JointlessBelt (JLB) szerkezet és a versenytechnológiai NTEC nyomás-beállítási rendszer.

 

A MultiTread keverék, amit a Dunlop nagysikerű D211GP versenyabroncsához fejlesztettek ki, a futófelület közepén lévő tartós gumit a vállaknál egy puhább, jobban tapadó keverékkel kombinálja. Ennek eredménye a megfelelő és megbízható kanyarodás még rendkívüli dőlésszög esetén is. A különleges futófelület-mintázat és a középvonali mély árkok javítják a teljesítményt nedves felületen, így biztosítva a SportSmart első osztályú egyenes vonalú keréktapadását és a bármilyen időjárási viszonyok mellett is kiváló kormányozhatóságot.

A MultiTread segítségével a motorosok bármilyen úton és változatos időjárási viszonyok között is biztonsággal élvezhetik a színvonalas sportmotorozás élményeit. A SportSmart Jointless Belt szerkezet igazított szövetsűrűség technikájának köszönhetően javulnak a lineáris kormányzási jellemzők, a visszajelzés a vezető felé, és nagy sebességnél is elsőrangú lesz a stabilitás.SportSmart

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük