fbpx

“Double” kétszínű tornacipő Stylmartin-tól

Stylmartin double WP motoros cipőA Stylmartin “Double” unisex tornacipője teljes bőrből készült, és az olasz márka “egyik legreprezentatívabb stílusa”.

A Stylmartin új Double WP nevű motoros cipő jellemzői közé tartozik a kétszínű megjelenés, amely a klasszikus fekete, puha, rugalmas és tartós, a boka egy részének takarásáig emelkedő felsőrészt kombinálja a részletekhez használt merész élénkpiros színnel, valamint a csúszásmentes gumitalppal, továbbá a PU belső protektorokkal és a CE tanúsítvánnyal.

A vízlepergető kezelés a vízálló béléssel együtt teljes védelmet biztosít a nedvességtől. Merev PU belső protektorokkal rendelkezik, amelyek mindkét oldalon a bokacsont területén helyezkednek el, valamint a külső bőrbetéttel a váltókar területén. A talp csúszásmentes gumiból készült, és két “rétegből” áll: a felső fekete, az alsó piros színű.

ROAME Zeros motoros cipő vezeték nélküli villogó féklámpával

A Stylmartin szerint ez a modell a gondosan megtervezett anatómiai kialakítású, kivehető és mikroperforált talpbetétnek köszönhetően magas szintű kényelmet biztosít a nyeregben és a lábon egyaránt. A 36-47-es méretben kapható cipő az EN 13634:2017 szabvány szerint tanúsított.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x